Keskin'den Özal ve Hamido mesajı

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, merhum 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal ile Malatya Belediyesi eski Başkanı Hamid Fendoğlu'nu vefat yıldönümleri nedeniyle mesaj yayınladı.

PAYLAŞ
Malatya Sürmanşet - Malatya Sürmanşet

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, merhum 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal ile Malatya Belediyesi eski Başkanı Hamid Fendoğlu’nu vefat yıldönümleri nedeniyle mesaj yayınladı.

Özal Mesajı

Keskin, Cumhurbaşkanı merhum Turgut Özal’ın 30. ölüm yıldönümü nedeniyle yayınladığı mesajında; “8. Cumhurbaşkanımız, hemşehrimiz Turgut Özal’ı vefatının 30. yıldönümünde bir kez daha rahmet ve şükranla anıyoruz. Özal; sosyal, ekonomik, sanayi ve kültürde Türkiye’de bir dönüşüm ve gelişim yaşatmıştır.  Turgut Özal’ın izlediği siyasetin temelini oluşturan Düşünceyi İfade Hürriyeti, Din ve Vicdan Hürriyeti ve Teşebbüs Hürriyeti her yönüyle Türkiye’nin önünü açmıştır. Merhum Özal’ı rahmet minnet ve şükranla anıyoruz.” ifadelerini kaydetti.

Hamido Mesajı

Keskin Malatya eski milletvekili Şehit Hamid Fendoğlu’nu şehadetinin 45. Yıldönümü nedeniyle yayınladığı mesajında “17 Nisan 1978 tarihinde bombalı paket suikastı sonucunda gelini ve 2 torunu ile birlikte şehit olan Malatya Belediyesi eski Başkanı ve Malatya eski milletvekili Şehit Hamid Fendoğlu’nu şehadetinin 45. Yıldönümünde rahmetle anıyoruz.  Yaşanan suikast ve  çıkarılan olaylar nedeniyle 1978’de Malatya tarihinin en önemli ekonomik, kültürel ve beyin göçünü o dönemde vermiştir. O karanlık günlerin ülkemize, milletimize, Malatya’mıza ve Malatyalıların bir daha yaşamamasını diliyorum. Şehit Hamid Fendoğlu ve o olaylarda hayatını kaybedenleri bir kez daha rahmetle anıyoruz” ifadelerini kaydetti. 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN