Google'dan 45 Milyon Dolarlık Skandal Anlaşma!

Google'ın işgal rejimiyle yaptığı milyon dolarlık anlaşmanın ayrıntıları gündeme bomba gibi düştü. Gazze'deki açlık krizine dair şaşırtıcı bir kampanya planı ortaya çıktı. Peki, hazırlanan reklamlarla hangi mesajlar verilecek?

Google, işgal rejimiyle yaptığı anlaşma kapsamında Gazze’deki açlık krizini inkâr eden kampanyalar yürütecek.

Google’ın, işgal rejimiyle 45 milyon dolarlık reklam sözleşmesi imzaladığı ortaya çıktı. Temmuz 2025’te imzalanan ve altı ay sürecek anlaşma kapsamında Google ve YouTube’un yanı sıra X, Outbrain ve Teads gibi platformlarda Gazze’deki açlık krizini inkâr eden içerikler yayımlanacak.

Hazırlanan reklam ve içeriklerde, “Gazze’de yiyecek var” mesajları öne çıkarılacak, BM “sabotaj” ile suçlanacak ve işgal rejimin “Yükselen Aslan” operasyonundaki rolü örtbas edilmeye çalışılacak.

Google’ın kurucusu Sergey Brin, eleştirilere yanıtında BM raporlarını ‘antisemitik’ olarak nitelendirdi. 

Bakmadan Geçme

Malatya Sürmanşet - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!
WhatsApp İhbar Hattı
ÇEKİN, GÖNDERİN, YAYINLAYALIM!