Fendoğlu, 14 ve 28 Mayıs Zaferlerini 31 Mart'ta kutlayacağız

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, '.Ülkücüler lideri Sayın Devlet Bahçeli'ye bakar. Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli'nin göstermiş olduğu ve işaret ettiği çizgiden gider.

PAYLAŞ
Malatya Sürmanşet - Malatya Sürmanşet

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, “.Ülkücüler lideri Sayın Devlet Bahçeli’ye bakar. Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin göstermiş olduğu ve işaret ettiği çizgiden gider. O çizgide Cumhur İttifakının nihai başarısıdır. Bugün 14 Mayıs ve 28 Mayıs’taki Cumhur İttifakının zaferi 31 Mart günü kutlanacaktır. Eksik olan bacağın 31 Mart’ta tamamlanacaktır.” dedi.

Fendoğlu, Cumhur İttifakının AK Parti Darende Belediye Başkan Adayı Alican Bozkurt  için ilçe merkezinde düzenlenen destek törenine katıldı.

Fendoğlu, “Darende’nin bizim nezdimizde yeri farklıdır. Darende hak etitği yerlere gelecektir. Ecdâdımızın heybeti ma'rûf-ı cihândır. Darende’nin Heybeti meydandadır. Fıtrat değişir sanmayın, o kan aynı kandır, Köy köy gezdik. Darende Belediye Başkanımız İsa Özkan’a hizmetleri için teşekkür ediyorum. Darende’nin mahallelerinin yüzde 70’ini ziyaret ettim. Milletvekilimiz Halis Dalkılıç’a da Malatya’mıza ve Darende’mize verdiği katkılar için ayrıca teşekkür ediyorum. “ dedi.

-“14 ve 28 Mayıs Zaferlerini, 31 Mart’ta kutlayacağız”

Sosyal medyada yürütülen psikolojik algılara anılmamasını isteyen MHP Malatya Milletvekili Fendoğlu, “Bizim sloganımız merkezden yereledir. Bugün 14 Mayıs ve 28 Mayıs’taki Cumhur İttifakının zaferi 31 Mart günü kutlanacaktır. Eksik olan bacağın 31 Mart’ta tamamlanacaktır. 31 Mart’ta doğrudur, belediye başkanı seçiyoruz. Nereye hizmet edecek, Darende’yi hizmet edecek, nereye hizmet edecek Kuluncak’a hizmet edecek. Bunu ne ile yapacak? Güçlü bir merkezi hükümetin desteği ile yapacak. Sayın  Cumhurbaşkanı sayesinde belli bir makamlara gelenlerin bugün ihanet ettiğini görüyoruz. Bunu her vatandaşımızın kendi vicdanına bırakıyorum. Kendisi hiçbir şey olmadığı halde, tek amaçları var, Cumhur İttifakını her alanda mağlup etmek istiyorlar. Muvaffak olamayacaklar Allah’ın izni ile. Milletimiz feraset sahibidir.  Cumhur ittifakı Türkiye’dir. İçinde davaya inanmış, ikbal ve istikbal beklemeyen ve bunu bir siyasi hareket görmekten öte bir dava olarak gören arkadaşların buluştuğu bir yer. Bunun için 31 Mart yerel seçimleri, 14 ve 28 Mayıs’taki sonuçları perçinleyecektir. Tüm algılara rağmen 14 ve 28 Mayıs nasıl zaferle sonuçlanmışsa, Cumhur İttifakı olarak 31 Mart’ta da Malatya ve Türkiye genelinde milletimizin sayesinde muzaffer olacağız.” diye konuştu.

-“Bu milletin bir eli Gazze’de,  bir eli Karabağ’da”

Fendoğlu, “Feraset sahibi olan bu milletin bir eli Gazze’de bir eli Karabağ’da, bir eli Bosna’da. Allahu Ekber sesleri ile her yerdeyiz. Dünyada böyle bir devlet daha var mı? 11 ilde büyük bir deprem yaşadık 11 ilin yüz ölçümünün içine 5 tane 5 devlet giriyor, Bu 5 devletin içine girdiği alanda vatandaşımızı 1 yılda ayağa kaldırmak her babayiğit devletin harcı değildir. Allah devletimize zeval vermesin. Eksiklerimiz var mı var, yeterli mi  yetersiz, Eksiklikleri her alanda takip ediyoruz, bundan emin olunuz.

-“ Ülkücüler lideri Sayın Devlet Bahçeli’ye bakar, gösterdiği çizgide yürür”
MHP Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu konuşmasını şu sözlerle noktaladı, “Rahmetli Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in dediği gibi, Ülkücülük Milliyetçi Hareket Partisi’nde olur. Kurt işareti yaparak bir başka partiye destek verenler bizden değildir, algıdır o. Ülkücüler lideri Sayın Devlet Bahçeli’ye bakar. Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin göstermiş olduğu ve işaret ettiği çizgiden gider. O çizgide Cumhur İttifakının nihai başarısıdır. Malatya’da ve Türkiye genelinde ülkücülerin adresi Cumhur İttifakı’nın tüm adaylarıdır.”

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN