Doğalgaz Çalışması Yapılan Yollar Asfaltlanıyor

Malatya'nın Arapgir İlçesinde doğalgaz çalışması yapılan yollar Arapgir Belediyesi tarafından asfalt yaması yapılıyor.

PAYLAŞ
Malatya Sürmanşet - Malatya Sürmanşet

Malatya’nın Arapgir İlçesinde doğalgaz çalışması yapılan yollar Arapgir Belediyesi tarafından asfalt yaması yapılıyor.

Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu’nun talimatlarıyla ilçemizde gerçekleştirilen doğalgaz çalışmalarının ardından bozulan yollarda belediyemiz ekipleri tarafından asfalt yaması yapılıyor.

Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu’nun talimatları doğrultusunda vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamaması adına İlçemizin her noktasında çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdüren belediyemiz ekipleri doğalgaz çalışması sonrası bozulan yollar başta olmak üzere ihtiyaç duyulan güzergâhlarda asfalt yama çalışmalarını gerçekleştiriyor.

İlçemizde vatandaşlarımızın taleplerine hiçbir zaman duyarsız kalmadıklarını ifade eden Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu, “İlçemizde vatandaşlarımız için gece gündüz demeden çalışıyoruz. İlçemizde doğalgazın olmaması büyük bir mağduriyet yaratıyordu. Girişimlerimiz neticesinde vatandaşlarımız doğalgaza kavuştu. Doğalgaz için yollarımızda yapılan kazı çalışmalarının tamamlanmasının ardından hemen asfalt yama çalışmalarımıza başladık. “Her şey Arapgirimiz için” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN