Başkan Özbek'ten 6 Şubat Depremlerinin Üçüncü Yıl Dönümü Mesajı
Mahrukatçılar Odası Başkanı Orhan Özbek, 6 Şubat 2023'te meydana gelen ve 'asrın felaketi' olarak hafızalara kazınan depremlerin üçüncü yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Mahrukatçılar Odası Başkanı Orhan Özbek, 6 Şubat 2023’te meydana gelen ve “asrın felaketi” olarak hafızalara kazınan depremlerin üçüncü yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Özbek, depremde hayatını kaybeden vatandaşları rahmetle andı, geride kalanlara sabır ve başsağlığı dileklerini iletti.
Mesajında 6 Şubat depremlerinin milletin ortak acısı olduğunu vurgulayan Başkan Özbek, şu ifadelere yer verdi:
“6 Şubat’ta yaşadığımız büyük felakette hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına sabır diliyorum. Bu acı, hepimizin yüreğinde derin izler bırakmıştır. Devletimiz ve milletimiz el ele vererek yaraları sarmaya devam etmektedir. Bir daha böyle acıların yaşanmaması için dayanışma ruhumuzu canlı tutmalı, deprem gerçeğini unutmadan gerekli tüm tedbirleri kararlılıkla almalıyız.”
Başkan Özbek, mesajının sonunda depremde etkilenen tüm vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini ileterek, hayatını kaybedenleri rahmet ve minnetle andıklarını ifade etti.
Bakmadan Geçme