Başkan Koçak'dan 18 Mart Çanakkale Zaferi Mesajı

Ankara Pütürgeliler Sosyal Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği Başkanı Güzin Koçak, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü nedeniyle mesajı yayımladı.

PAYLAŞ
Malatya Sürmanşet - Malatya Sürmanşet

Ankara Pütürgeliler Sosyal Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği Başkanı Güzin Koçak, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü nedeniyle mesajı yayımladı.

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü nedeniyle bir mesaj yayımlayan Başkan Koçak, Çanakkale Zaferi’ni birinci dünya savaşı, içinde ayrı bir özelliği olan, tarihin akışını değiştiren, bağımsızlığı uğruna canını vermekten çekinmeyen Türk milletinin kahramanlık destanı olduğunu söyledi. Başkan Koçak “Milletimiz zamanının en güçlü ve donanımlı ordularına karşı inanç, vatan sevgisi, dayanışma, birlik ve beraberlik duyguları ile varoluş mücadelesinin adıdır Çanakkale. Türk Milleti’ne kimsenin zincir vuramayacağının, pranga vuramayacağının kanıtıdır Çanakkale” dedi 

MİNNETLE ANIYORUZ
“ Türk’ün yenilmezliğini, Mehmetçiğin azim ve iradesini aynı zamanda centilmenliğini tüm dünyaya göstermiş olması açısından da oldukça önemlidir. 06.02.2023 Tarihinde 10 ilimizle birlikte ilimizi de etkileyen büyük deprem ve felaketinin hüznü ile karşılamaktayız. 18 Mart'ta ecdadımızın vatana olan sevgi, bağlılığı: ve azmiyle nasıl zafere ulaştıysak, yine aynı sevgi, bağlılık ve azimle 11 ilimizde yaşanan büyük deprem ve sel felaketinin yaralarını saracak ve tüm dünyaya birlik ve beraberliğimizi bir kez daha göstermiş olacağız.
Bu duygu ve düşüncelerle, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 108. yıl dönümünde Gazi Mustafa Kemal Atatürk basta olmak üzere, ebediyete intikal eden kahramanlarımızı ve vatanini canından aziz bilen tüm şehitlerimizle birlikte depremde yaşamını yitiren vatandaşlarımızı rahmet ve minnetle; gazilerimizi şükranla anıyorum

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN