Başkan Evren'den kandil mesajı

Malatya Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi'nin (ESKKK) Başkanı Ali Evren, Berat Kandili nedeniyle kutlama mesajı yayımladı.

PAYLAŞ
Malatya Sürmanşet - Malatya Sürmanşet

Malatya Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi’nin (ESKKK) Başkanı Ali Evren, Berat Kandili nedeniyle kutlama mesajı yayımladı.

Malatya Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi’nin (ESKKK) Başkanı Ali Evren, mesajında şu ifadelere yer verdi; “Bu mübarek geceler, dünyanın koşuşturması içinde varlık ve yaradılış gayesini unutup sonu gelmez emel ve hevesler peşinde koşarak, koca bir ömrü heba edenlere kendilerini sorgulama fırsatı sunar. Rabbimiz, kendimize ve bütün insanlığa karşı sorumluluklarımızı hatırlatır, bu görevlerimizi ihmal edip etmediğimizi yeniden düşünme, tövbe ederek geçmişi affettirme, dua, azim ve kararlılıkla geleceği yeniden inşa etme imkânı sağlar. Bu özel günlerin her türlü şer, kötülük, zulüm, haksızlık ve adaletsizlikten geri durmayı öğretir. Hızla akıp giden bir ömür içerisinde böylesine mübarek bir geceye bizleri bir kez daha eriştirip güzel bir fırsat bahşettiği için Cenabı-ı Hakk'a ne kadar şükretsek azdır" İfadelerini kullandı.

Haber Merkezi

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN