Battalgazi'de zabıta ekiplerinden yol güvenliği ve pazar denetimi

Battalgazi Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, Sivas Caddesi'nde inşaat kaynaklı yol çökmesi nedeniyle yolu geçici olarak trafiğe kapatırken, sorumlu firmaya cezai işlem uyguladı. Ekipler, Cuma pazarında da denetimler gerçekleştirdi.

Battalgazi Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, Sivas Caddesi'nde inşaat kaynaklı yol çökmesi nedeniyle yolu geçici olarak trafiğe kapatırken, sorumlu firmaya cezai işlem uyguladı. Ekipler, Cuma pazarında da denetimler gerçekleştirdi.

Battalgazi Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların can ve mal güvenliğini sağlamak ve kamu düzenini korumak amacıyla ilçe genelindeki denetim ve kontrollerini sürdürüyor. Bu kapsamda Sivas Caddesi'nde meydana gelen yol çökmesine müdahale edilirken, cuma pazarında da denetimler yapıldı.

Sivas Caddesi'nde devam eden bir inşaat çalışması sırasında oluşan yol çökmesi üzerine zabıta ekipleri bölgede gerekli güvenlik önlemlerini aldı. Risk oluşmaması adına yol, geçici süreyle araç trafiğine kapatılırken, yapılan incelemede çökmenin inşaat faaliyetinden kaynaklandığı tespit edildi. İlgili firma hakkında Battalgazi Belediyesi Zabıta Talimatnamesi'nin 222. maddesi uyarınca cezai işlem uygulanırken, ekipler cuma pazarında da fiyat etiketi, tartı ve genel düzen kurallarına yönelik denetimler gerçekleştirdi.

Battalgazi Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, ilçe genelinde vatandaşların güvenliğini ve kamu düzenini önceleyen uygulamaların sürdürüleceğini, gerekli görülen alanlarda denetimlerin kararlılıkla devam edeceğini bildirdi.

İhlas Haber Ajansı

Bakmadan Geçme