Başkan Taşkın ve Vekil Tüfenkci Bakan Yerlikaya'yı Ziyaret Etti
Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın ve AK Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'yı ziyaret etti.
Ziyarette Malatya ve Battalgazi'de yürütülen projeler ile yerel yönetimlerin desteklenmesine ilişkin konular ele alındı.
Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, AK Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci ile birlikte İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'yı Ankara'da ziyaret etti. Gerçekleştirilen ziyarette, Malatya genelinde ve Battalgazi ilçesinde devam eden projeler ile yerel yönetimlerin güçlendirilmesine yönelik konular görüşüldü.
Ziyaretin ardından açıklamada bulunan Başkan Taşkın, 'AK Parti Malatya Milletvekilimiz Bülent Tüfenkci ile birlikte İçişleri Bakanımız Sayın Ali Yerlikaya'yı ziyaret ettik. Sayın Bakanımıza nazik ev sahipliğinden dolayı teşekkür ediyorum. Malatya ve Battalgazi'mizin gelişimi adına verimli bir görüşme gerçekleştirdik.' ifadelerini kullandı.