AKSA Doğalgaz Çamlıca Kolejinin Doğalgazını Neden Bağlamıyor?

Malatya'nın önemli ve seçkin eğitim kurumlarından Çamlıca Koleji yetkilileri aylardır Doğalgaz Firmasına müracaat etmesine rağmen Aksagaz Kutusu bağlanmamasından kaynaklı ısınma sorunu yaşıyor.

PAYLAŞ
Malatya Sürmanşet - Malatya Sürmanşet

  Malatya’nın önemli ve seçkin eğitim kurumlarından Çamlıca Koleji yetkilileri aylardır Doğalgaz Firmasına müracaat etmesine rağmen Aksagaz Kutusu bağlanmamasından kaynaklı ısınma sorunu yaşıyor.

         Okulların açılmasıyla birlikte havaların da soğumasına rağmen AKSA Doğalgaz firmasının Cevatpaşa Mahallesinde yıllardır Eğitim faaliyetlerinde bulunan ve geleceğin neslinin yetişmesine yardımcı olan Çamlıca Koleji öğrencilerinin ara tatil sonrası soğukta derslere katılıyor olmaları tepkiyle karşılanıyor.

   Yüzlerce öğrencinin Cevatpaşa Mahallesinde Çamlıca Koleji Eğitim Kurumlarında soğuk kış gününde ısınma olmadan derslere girmesi öğrencileri perişan ederken AKSA Doğalgaz’a müracaat eden Çamlıca Koleji yetkilileri ise” Öğrencilerim soğuktan dondu, Aksagaz kutu bağlamadı, gaz vermedi halen. 

         Aylardır aksa gaza başvuru yapmamıza rağmen her defasında bu hafta içersinde bir veya iki gün içerisinde bağlanacak denen doğal gaz okula bağlanmadı. Yüzlerce öğrencim bugün bu soğuklar da ders görecek. Doğalgazımız bağlanmadı ve çocuklarım buz gibi havada üşüyor.”

         Hakan Yıldırım adına Cevatpaşa Mahallesindeki Çamlıca Kolejine aylar öncesi AKSA Doğalgaz’a müracat edildiği halde Gaz şirketinin bir eğitim kurumunun gazının neden bu güne kadar bağlanmadığı ise merak konusu olurken çileyi ve sıkıntıyı çeken ise okuldaki öğrenciler oldu.

          Okulun Doğalgaz sorununu giderilmesini isteyen Çamlıca Koleji Yöneticileri ve Öğrenci velileri Bir eğitim kurumunun sorununu neden gidermiyorlar? Çocuklarımıza yazık etmeyin diyerek tepki gösterdiler. 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN