Spor

Spor Haberleri

Malatya Türkiye Boks Şampiyonu Çıkartı 

Muğla Fethiye'de düzenlenen Yıldızlar Boks şampiyonasında Malatyalı sporcular 75 kg da Sedef NERGİZ Türkiye Şampiyonu olurken +81 kg da Miraç ÖZGENEL Türkiye üçüncüsü oldu.

Kayserispor-Konyaspor maçının ardından

Trendyol Süper Lig'in 37. haftasında deplasmanda Mondihome Kayserispor ile 2-2 kalan TÜMOSAN Konyaspor'da teknik direktör Ali Çamdalı, çok değerli bir puan aldıklarını söyledi.

Samsunspor-Alanyaspor maçının ardından - Fatih Tekke

Trendyol Süper Lig'inin 37. haftasında deplasmanda Yılport Samsunspor ile 1-1 berabere kalan Corendon Alanyaspor'un teknik direktörü Fatih Tekke, "Bana göre maçın ve oyunun üstünlüğü tamamen Alanyaspor'daydı." dedi.

İstanbulspor-Sivasspor maçının ardından - Osman Zeki Korkmaz

Trendyol Süper Lig'in 37. haftasında konuk ettiği EMS Yapı Sivasspor'a 3-1 mağlup olan İstanbulspor'da teknik direktör Osman Zeki Korkmaz, maçın genelinde gole daha fazla yaklaşan taraf olduklarını ancak Sivasspor'un daha usta goller attığını dile getirdi.

İstanbulspor-Sivasspor maçının ardından - Tansu Yaan

Trendyol Süper Lig'in 37. haftasında İstanbulspor'u deplasmanda 3-1 mağlup eden EMS Yapı Sivasspor'da yardımcı antrenör Tansu Yaan, iyi bir maç çıkardıklarını ve 3-0'ı yakaladıktan sonra genç oyunculara şans vermeye çalıştıklarını söyledi.

Malatyalı Taekwendo Antrenörü Ve Sporcuların Büyük Başarısı...

7-17 Mayıs 2024 tarihleri arası Sırbistan Belgrad şehrinde düzenlenen Taekwondo Avrupa Şampiyonasında Malatya’mızın değerli Antrenörleri Alaettin Menekşe ve İsmail Menekşe takımı ilimizi temsil ederek Takım halinde şampiyon olmuşlardır.

Konyaspor, ligde kalma mücadelesini son maça bırakmak istemiyor

Trendyol Süper Lig ekiplerinden TÜMOSAN Konyaspor, kümede kalma mücadelesini son maça taşımamanın planlarını yapıyor.

Samsunsporlu Carlo Holse, asist yapmaktan çok gol atmayı seviyor

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Yılport Samsunspor'un sezon başında Rosenborg takımından transfer ettiği Danimarkalı Carlo Holse, asist yapmaktan çok gol atmayı sevdiğini söyledi.

Sivasspor, İstanbulspor maçının hazırlıklarını sürdürdü

Trendyol Süper Lig'in 37. haftasında İstanbulspor'a konuk olacak EMS Yapı Sivasspor, karşılaşmanın hazırlıklarına devam etti.

Üçüncü Tur İlk Maçlarından 3'ü Yapıldı

Futbolda TFF 3. Lig play-off 3. tur ilk maçlarından 3'ü oynandı.

Bodrum FK, play-off 1. turda Boluspor ile yapacağı maçının hazırlıklarını sürdürdü

Bodrum FK, Trendyol 1. Lig play-off 1. turda 16 Mayıs Perşembe günü evinde Boluspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına devam etti.

Sivasspor Teknik Direktörü Uygun sezonu değerlendirdi

EMS Yapı Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, takımda 20 oyuncunun sözleşmesinin sezon sonunda biteceğini ve transfer komitesinin çalışmalara başladığını söyledi.

U17 Gençler Futbol Ligi’nde Sezon Sona Erdi...

2023 2024 Malatya 1.Amatör Büyükler Futbol Ligi Ve U17 Gençler Futbol Ligi’nde Sezon Sona Erdi...

Trabzonspor-İstanbulspor maçının ardından - Abdullah Avcı

Trendyol Süper Lig'in 36. haftasında sahasında İstanbulspor'u 3-0 yenen Trabzonspor'un teknik direktörü Abdullah Avcı, "Belki Avrupa kupalarını yüzde 99 garantiledik ama Trabzonspor her zaman bir fazlasını ister. Trendyol Süper Lig'in 36. haftasında sahasında İstanbulspor'u 3-0 yenen Trabzonspor'un teknik direktörü Abdullah Avcı, "Belki Avrupa kupalarını yüzde 99 garantiledik ama Trabzonspor her zaman bir fazlasını ister.

Fenerbahçe-Kayserispor maçının ardından

Trendyol Süper Lig'in 36. haftasında konuk olduğu Fenerbahçe'ye 3-0 yenilen Mondihome Kayserispor'un teknik sorumlusu Hari Vukas, bireysel hatalar yaptıklarını söyledi.

Beşiktaş, Alanya'ya geldi

Trendyol Süper Lig'in 36. haftasında yarın Corendon Alanyaspor'a konuk olacak Beşiktaş, Alanya'ya geldi.

Göztepe Kulübü Başkanı Ankersen'in hedefi devamlılığı sağlamak

Gelecek sezon Süper Lig'de mücadele edecek Göztepe'nin Başkanı Rasmus Ankersen, "Mütevazı olacağız ama aynı zamanda yüksek öz güvenle kulübümüzü temsil edip, en iyi başarıyı sağlamak için her şeyi yapacağız ve birçok kulübü gelecek sezon şaşırtacağımıza inanıyorum." dedi.

Milli boksör Rabia Topuz'u antrenman sırasında yılan ısırdı

Milli boksör Rabia Topuz'u, Malatya'da kırsal mahallede antrenman yaparken yılan ısırdı.

Toplam 11137 haber.