Spor

Spor Haberleri

Kasımpaşa-Konyaspor maçının ardından - Fahrudin Ömerovic

TÜMOSAN Konyaspor Teknik Direktörü Fahrudin Ömerovic, Trendyol Süper Lig'in 32. haftasında deplasmanda Kasımpaşa'yı 2-0 yenerek değerli bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Trabzonspor-Sivasspor maçının ardından - Bülent Uygun

Trendyol Süper Lig'in 32. haftasında sahasında Trabzonspor'u 1-0 yenen EMS Yapı Sivasspor'da teknik direktör Bülent Uygun, 3 puan aldıkları için çok mutlu olduklarını söyledi.

Trabzonspor-Sivasspor maçının ardından - Abdullah Avcı

Trendyol Süper Lig'in 32. haftasında sahasında EMS Yapı Sivaspor'a 1-0 yenilen Trabzonspor'da teknik direktör Abdullah Avcı, "Buradan kafamızı kaldırıp önümüzdeki haftaki maça ve kupaya en iyi şekilde hazırlanmamız gerekiyor." dedi.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Hasan Arat'tan gündeme dair açıklama

Beşiktaş Kulübü Başkanı Hasan Arat, Türkiye Futbol Federasyonunun (TFF) Trendyol Süper Lig'de sezon sonuna kadar kritik maçlara yabancı Video Yardımcı Hakem (VAR) atama kararını olumlu bulduğunu söyledi.

Bodrum FK, Adanaspor maçının hazırlıklarını sürdürdü

Bodrum FK, Trendyol 1. Lig'in 30. haftasında 15 Nisan Pazartesi günü deplasmanda Adanaspor ile yapacağı maçın hazırlıkları sürdürdü.

Teknik direktör İlhan Palut, Çaykur Rizespor'da göreve devam edecek şekilde çalışıyor

Sezon sonu sözleşmesi sona erecek Çaykur Rizespor'un teknik direktörü İlhan Palut, "Hiçbir zaman buradan ayrılacakmış gibi düşünerek çalışmıyoruz.

Sivasspor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını sürdürdü

EMS Yapı Sivasspor, Trendyol Süper Lig'in 32. haftasında Trabzonspor ile 12 Nisan Cuma günü deplasmanda yapacağı maçın hazırlıklarına devam etti.

TFF Süper Kupa maçı yarıda kaldı

Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki 2023 Turkcell Süper Kupa maçı, sarı-lacivertli ekibin 2. dakikada sahadan çekilmesinin ardından hakem Volkan Bayarslan tarafından tatil edildi.

Bursaspor TFF 3. Lig'e Düştü

TFF 2. Lig Beyaz Grup 34. haftasında sahasında 1461 Trabzon'a 2-1 yenilen Bursaspor, TFF 2. Lig'e veda etti.

Sivasspor, Trabzonspor maçı hazırlıklarına başladı

EMS Yapı Sivasspor, Trendyol Süper Lig'in 32. haftasında Trabzonspor ile 12 Nisan Cuma günü deplasmanda yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Bodrum FK-Ankara Keçiörengücü maçının ardından

Trendyol 1. Lig'in 29. haftasında konuk ettiği Ankara Keçiörengücü ile 0-0 berabere kalan Bodrum FK'de teknik direktör İsmet Taşdemir, seyirci olmaması nedeniyle iyi bir oyun ortaya koyamadıklarını söyledi.

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek'ten Süper Kupa açıklaması

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Fenerbahçe'nin Turkcell Süper Kupa maçına 19 yaş altı takımıyla çıkacağını açıklamasıyla ilgili olarak, "Pazar günkü maçta inşallah aklıselim galip gelir.

Sakaryaspor, Boluspor maçının hazırlıklarına başladı

Sakaryaspor, Trendyol 1. Lig'in 29. haftasında evinde oynayacağı Boluspor maçının hazırlıklarına başladı.

Sivasspor-Fatih Karagümrük maçının ardından - Bülent Uygun

Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında sahasında VavaCars Fatih Karagümrük'ü 1-0 mağlup eden EMS Yapı Sivasspor'da teknik direktör Bülent Uygun, 41 puana ulaşarak ligin alt sıralarından kurtuldukları için mutlu olduklarını söyledi.

Malatya Bayanlarspor 9 Acıyamanspor 1

Turkiye Futbol Federasyonu organizasyoda yer alan 2023-2024 Bayanlar futbol ligin ‘de Malatya’mızı 3 Lig’de temsil eden, Malatya Bayanlar futbol takımı Adıyaman temsicisi Acıyamansporla karşı karşıya geldi

Gaziantep FK-Corendon Alanyaspor maçının ardından - Selçuk İnan

Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında konuk ettiği Corendon Alanyaspor'a 3-0 yenilen Gaziantep FK'nin teknik direktörü Selçuk İnan, sahaya istedikleri oyunu yansıtamadıklarını söyledi.

Antalyaspor-Ankaragücü maçının ardından - Sergen Yalçın

Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında ağırladığı MKE Ankaragücü ile 1-1 berabere kalan Bitexen Antalyaspor'un teknik direktör Sergen Yalçın, "Uzun bir lig oynuyoruz.

Galatasaray, hazırlıklarına devam etti

Galatasaray Futbol Takımı, Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında 2 Nisan Salı günü sahasında Atakaş Hatayspor ile yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürdü.

Nicer Otel Voleybol Kulübünden Transfer Atağı!

Malatya’nın ilk ve tek profesyonel kadın Voleybol takımı olan ve 1. Lig’de mücadele eden Nicer Otel Voleybol Kulübü transfere hızlı ve kaliteli isimlerle start verdi.

Toplam 11117 haber.