Kayserispor-Konyaspor maçının ardından

Trendyol Süper Lig'in 37. haftasında deplasmanda Mondihome Kayserispor ile 2-2 kalan TÜMOSAN Konyaspor'da teknik direktör Ali Çamdalı, çok değerli bir puan aldıklarını söyledi.

PAYLAŞ
Malatya Sürmanşet - Malatya Sürmanşet

Çamdalı, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, bugün iki taraf için de kritik bir karşılaşma olduğunu belirtti.
Maçı 11'e 11 tamamlamanın kendileri için daha avantajlı olabileceğini ifade eden Çamdalı, hakemin ikinci yarı takdir haklarını Kayseri'den yana kullandığını öne sürdü.
Bunun mazeret olmadığını dile getiren Çamdalı, "Kaçırdığımız çok fazla pozisyon, 2 tane direkten dönen topumuz, sayılmayan bir golümüz var. Yine de 1 puan çok değerli. Önümüzdeki hafta Galatasaray maçı var. Hatay'ın berabere kalmasının, bugünü sadece ötelemiş olduğunu düşünüyorum. Umarım haftaya istediğimiz puanları alıp, ligi bir şekilde garantiler, yeni sezona hazırlanırız." diye konuştu.
Çamdalı, bir gazetecinin, hakem Halil Umut Meler’in gösterdiği kırmızı kart ve penaltıyı değerlendirmesini istemesi üzerine, şunları kaydetti:
"İlk yarı kırmızı kart netti, bence çok doğru bir karar. Hakem, ikinci yarı bunun etkisinde biraz kalmış olabilir. Taktir haklarını biraz Kayseri’den yana kullandı. Penaltıyı çalmasa VAR çağırır mı, ondan da şüpheliyim. O kırmızı kartın sanki etkisinde kaldı. Ama öyle karar verdi, yapacak bir şey yok. Pozisyonları değerlendirseydik bunları konuşmayacaktık. Haftaya Galatasaray maçı var. Aynı şekilde, bu maça nasıl hazırlandıysak, aynı şekilde hazırlanıp, gerekeni yapacağımızı düşünüyorum."


Kayserispor-Konyaspor maçının ardından
- Mondihome Kayserispor Teknik Sorumlusu Hari Vukas:
- "Bugün itibariyle ligde kalmayı garantiledik. Bundan dolayı çok mutluyuz"
KAYSERİ (AA) - Trendyol Süper Lig'in 37. haftasında evinde TÜMOSAN Konyaspor ile 2-2 berabere kalan Mondihome Kayserispor'un teknik sorumlusu Hari Vukas, bugün itibariyle ligde kalmayı garantiledikleri için mutlu olduklarını söyledi.
Vukas, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, bugünkü maçın fiziksel ve zihinsel olarak oldukça yoğun duyguların yaşandığı bir karşılaşma olduğunu söyledi.
Aslında bakarsanız maça da istedikleri gibi başladıklarını belirten Vukas, "Sonrasında gelen kırmızı kart ufak bir şok etti bizi. Maçın ondan sonra kalan 70 dakikadan daha fazla bir kısmını on kişi oynamak zorunda kaldık. Kırmızı kart gördükten sonra, takımım bu şoku atlattıktan sonra, iyi bir reaksiyon gösterdi ve ilk golü attık, öne geçtik." diye konuştu.
Gol attıktan sonra, rakip takımın çabuk bir şekilde 1-1'i yakaladığını ifade eden Vukas, şunları kaydetti:
"Rakip beraberliği yakaladı. İlk yarı bu şekilde bitti. İkinci yarıya başladığımızda kalemizi korumamız, iyi savunma yapmamız gerektiğini biliyorduk. Topun arkasında durduk. Kalemizi savunmaya çalıştık. Aslında beklemediğimiz bir anda da rakip 2-1'i yakaladı. Ama sonrasında tekrar mücadele ederek 2-2'yi bulduk. Bu bizim için çok çok önemliydi. Maçın sonlarına da doğru da rakip haliyle de bir baskı kurdu. Oyun içinde şans faktörünün yanımızda olduğu anlar da yaşandı. Neticesinde bugün itibariyle ligde kalmayı garantiledik. Bundan dolayı çok mutluyuz. Burada emeği geçen herkese, bütün sporculara teşekkür etmek istiyorum."

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN