Politika

Politika haberlerini listeleyin, politika gündemini yakından takip edin.

Politika Haberleri

Başkan Gök’ün 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik Ve Spor Bayramı Mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanı Gökhan Gök, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel İBB Başkanı İmamoğlu'nu Ziyaret Etti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu ziyaret etti.

Erbakan: Partimizi 2028 Seçimlerinde İktidara Taşıyacağız

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, "Yapılacak hizmetlerin etkisiyle ve teşkilatlarımızın gayretleri ile partimizi 2028 seçimlerinde iktidara taşıyacağız." dedi.

Sanayi Esnafları Başkan Prof. Dr. İlhan Geçit Ve Bayram Taşkın İle Biraraya Geldi

Malatya İmalat – Demir ve Tamir Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Altay ve Yönetim Kurulu üyelerinin organize ettiği” Sanayi’de Esnaf Kahvaltısında” Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın ve MESOB Başkanı Şevket Keskin Sanayi Esnaflarıyla bir araya geldiler.

Kışla Caddesinde Bir Tek Esnaf Bile Mağdur Edilmeyecek

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin’in, “Kışla caddesinde sıkıntı var. Kışla Caddesindeki esnaflara bir bildiri yayınlanıyor, ’15 gün içinde burayı boşaltacaksınız’ diye. Ben buradan yetkililere sesleniyorum; önce esnafa yer gösterin” sözleri üzerine, AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, “Hiçbir şekilde, tek bir esnaf bile, şuranın altını çiziyorum, kiracı veya mülk sahibi hiç fark etmez, konteyner verilmeden yerinden çıkarılamayacak.” sözünü verdi ve buranın durumunu yakın planda takip ettiğini açıkladı

DEVA Partisi Heyetinden Başkan Prof. Dr. Geçit'e Ziyaret

Deva Partisi Malatya İl Başkanı Sinan Akıncı beraberinde Yeşilyurt İlçe Başkanı Mehmet Sefa Tan, İl Yönetim Kurulu Üyeleriyle birlikte Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Malatya’ya sağlık yatırımları arttırılıyor

AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, deprem bölgesi Malatya’nın güçlü bir sağlık altyapısına sahip olduğunu belirterek, yatırımlara ise her geçen gün yenilerinin eklendiğini belirtti.

Bakan Şimşek Enflasyonun Hızla Gerilemesini Bekliyoruz

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek sosyal medya hesabında yaptığı açıklama haberimiz detayında….

Tüfenkci’den Sanayi Esnafına Güzel Haber

AK Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci Organize Sanayiler Genel Müdürü Abdurrahman Aydın ve Genel Müdür Yardımcısı Caner Koçoğlu’nu ziyaretine ilişkin açıklamada bulundu.

Malatya’da kura çekimlerine Haziran’da devam edilecek

AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, Malatya’da, yapımı tamamlanan kalıcı konutlarda anahtar teslim sürecinin devam ettiğini belirterek kuralara Haziran ayında devam edileceğini ifade etti.

Deprem bölgesi Malatya’ya eğitim yatırımları sürüyor

Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Ömer Faruk Yelkenci’yi ziyaret eden AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, 6 Şubat 2023 depremlerinde büyük yıkım yaşayan Malatya’daki eğitim yatırımlarını görüştü.

Davutoğlu'dan, Dervişoğlu'na tebrik ziyareti

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu'na tebrik ziyaretinde bulundu.

Fendoğlu, Kışla Caddesi Esnafının Sorununu TBMM Gündemine Getirdi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, Kışla caddesi esnafının sorunlarını TBMM Genel Kurulu’nda gündeme Getirdi

Milli Savunma Bakanı Güler, Ukraynalı mevkidaşı Umerov ile bir araya geldi

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Ukrayna Savunma Bakanı Rüstem Umerov ile görüştü.

Ak PARTİ Sosyal Politikalar Başkanlığı Kan Bağışı Programı

Ülkemizde her yıl 2 milyona yakın kan ihtiyacı olduğu bilinmektedir. Kan, yapay olarak üretilemeyen bir dokudur ve tek kaynağı diğer sağlıklı insanlardır.

Türkiye Kültür Yolu Festivallerine Malatya Dahil Ediliyor

Malatya MHP Milletvekili Mehmet Fendoğlu, 6 Şubat depremlerinde Malatya’da Koordinatör Bakan olarak görev yapan Fahri Malatyalı, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'a teşekkür ziyaretinde bulundu.

Milletvekili Ölmeztoprak yılanın ısırdığı milli sporcunun sağlık durumu hakkında bilgi aldı

Malatya’da, antrenman yaptığı sırada engerek yılanın ısırdığı 22 yaşındaki milli boksör Rabia Topuz’un tedavisine devam ediliyor.

Bakan Uraloğlu, Malatya’ya Bundan Sonra Da Desteklerimiz Olacak

Çeşitli temas ve incelemelerde bulunmak üzere Malatya’ya gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu beraberindeki heyet ile birlikte Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er’i makamında ziyaret ederek bir süre görüştü.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, Malatya'da

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Malatya Valiliğini ziyaret etti.

Toplam 8549 haber.