Sanayi Esnafları Başkan Prof. Dr. İlhan Geçit Ve Bayram Taşkın İle Biraraya Geldi

Malatya İmalat – Demir ve Tamir Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Altay ve Yönetim Kurulu üyelerinin organize ettiği' Sanayi'de Esnaf Kahvaltısında' Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın ve MESOB Başkanı Şevket Keskin Sanayi Esnaflarıyla bir araya geldiler.

PAYLAŞ
Malatya Sürmanşet - Malatya Sürmanşet

Küçük Sanayi Sitesi Esnaflarının tüm sorularına içtenlikle cevap veren Belediye Başkanları Esnaflardan biraz zaman ve sabır isteyerek her şeyin eskisinden daha güzel olacağı mesajlarını verdiler.

       Malatya İmalat – Demir ve Tamir Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Altay Esnaflar adına Battalgazi ve Yeşilyurt Belediye Başkanlarına katılımlarından dolayı teşekkür ederken” Bugün Yeşilyurt Belediye Başkanımız Sayın Prof. Dr. İlhan Geçit, Battalgazi Belediye Başkanımız Sayın Bayram Taşkın ve MESOB Başkanımızı Esnaflarımızla buluşturduk. Geldiklerinden dolayı esnaflarımız adına teşekkür esiyorum.

       Esnaflarımız akıllarındaki tüm sorulara başkanlarımızdan net cevaplarını aldılar. Bundan sonraki süreçte de güzel çalışmalarla sanayi esnaflarımızın lehine güzel hizmetlerin olacağını biliyoruz. 6 Şubat depremlerinde Hatay’dan sonra yıkımın en fazla olduğu il Malatya.

       Malatya’da ise en fazla zararı gören kesim ise esnaf kesimi oldu. yeri yıkılan, ticareti durma noktasına gelen ve yer bulamayan bir çok esnafımız gerek yer sahibi olsun gerekse kiracı olsun hepsine Sayın Başkanlarımız esnaflarımızın mağdur olmayacakları sözünü verdiler. 

          Kendilerine güveniyoruz. Görevlerinde başarılar diliyoruz. Esnaflarımızın sorunları çözülmediği takdirde Malatya’da ayağa kalkamaz, Normalleşme de olamaz. İsteğimiz br an önce daha iyi şartlarda Sanayimizin, esnafımızın ayağa kaldırılması.” 

       Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit ise” Malatya İmalat – Demir ve Tamir Esnaf ve Sanatkarlar Odası sanayi esnafımız ile bir araya geldik. Toplantıda, esnafımızın beklentilerini ve sorunlarına yönelik projeleri konuştuk. 1,5 yıldır sanayi esnaflarımız ağır hasarlı ve zor şartlarda işlerini yapma mücadelesi veriyorlar. 

       Sanayi esnafımızın çalışma koşullarını iyileştirmek ve yerel ekonomiyi canlandırmak için atılması gereken adımları değerlendirdik. Görüş alışverişi sırasında esnaflarımızın dile getirdiği öneriler, gelecekteki çalışmalarımız için önemli bir rehber olacak.”

         Düzenlenen Kahvaltılı Esnaf buluşmasında Esnaflar Belediye Başkanlarına sorun ve sıkıntılarını ileterek çözümü konusunda destek istediler.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN