Genel

genel

Genel Haberleri

Elazığ'da ihtiyaç sahiplerine özel 'Hayır Marketi'

Elazığ'da ihtiyaç sahiplerine yönelik, 'Hayır Marketi' açıldı.

Türkiye ile Ürdün arasında iş birliği protokolü imzalandı

Türkiye ile Ürdün arasında iki ülkenin gençleri ve gençlik kuruluşları arasındaki ilişkileri geliştirme ve daha üst seviyelere çıkarma noktasında iş birliği protokolü imzalandı.

Seçer’den sanayicilere destek sözü

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Sanayi Sitesi'nde sanayicilerin taleplerini dinleyerek, kendi görev alanları dahilinde olan talepleri gerçekleştirip, görev alanı dışında kalan taleplerin çözümü için de destek vermeye hazır olduklarını söyledi.

FÜ'de Ar-Ge Eğitimi, 19 kursiyer sertifika aldı

Fırat Üniversitesi'nde (FÜ) Ar-Ge Eğitimi Programına katılan 19 kursiyer sertifika aldı.

İnternet kullanımı 100 bine yakın habere konu oldu

Türkiye'deki güncel internet kullanımı ise 16-74 yaş arasında yüzde 75,3 olarak kaydedildi. 2019 yılının başından bugüne kadar internet ile alakalı 91 bin 458 haber çıkışı tespit edilirken, gittikçe artan internet kullanımının medyanın da gündemin olduğu görüldü.

Elazığ'da 'Pikniğimi Yapıyorum, Çevremi Temizliyorum' etkinliği

Elazığ'da 'Pikniğimi Yapıyorum, Çevremi Temizliyorum' etkinliği düzenlendi.

MHP'den EMŞAV'a ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanı Ramazan Bülent Avşar ve il yönetimi, kısa adı EMŞAV olan Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü ve Şehit Aileleri Vakfını ziyaret etti.

Milletvekili Tüfenkci'den SAVDES-SEN'e ziyaret

AK Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, Savunma ve Güvenlik Destek Hizmetleri Sendikası (SAVDES-SEN) Malatya Şubesini ziyaret etti.

Başkan Çınar, cami temel atma törenine katıldı

Cevatpaşa mahallesine yapılacak olan 400 kişilik caminin temel atma törenine katılan Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, 'İslamiyet'i özümseyerek yaşamımızı şekillendirmeliyiz. Camilerimizde mübarek dinimizin en güzel şekilde yaşandığı, yaşatıldığı ve hepimizin hayatında müstesna bir yere sahip özel mekanlardır' dedi.

Battalgazi Belediyesi çalışanlarından örnek davranış

Battalgazi Belediyesi çalışanları tarafından Kızılay Kan Merkezi'ne kök hücre ve kan bağışında bulunuldu. Battalgazi Belediye Başkan Vekili Zafer Kırçuval, kan vermenin sosyal bir sorumluluk olduğunu belirterek, Battalgazi Belediyesi olarak bundan sonra da bu tür kampanyalara destek olacaklarını söyledi.

Milletvekili Çakır ve Başkan Gürkan Tabiat Parkını inceledi

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, AK Parti Malatya Milletvekili Ahmet Çakır ile birlikte İnderesi Tabiat Parkı 1. etap çalışmalarını yerinde inceledi.

Edirne’de kadınlar tek yürek oldu:

Edirne'de, kadınlar tek yürek olarak Kırıkkale'de yaşanan Emine Bulut cinayetini ve kadına yönelik şiddeti protesto etti.

TÜGVA Malatya'da görev değişimi

Türkiye Gençlik Vakfı'nın (TÜGVA) 2015 yılından beri Malatya İl Temsilciliğini sürdüren Ahmet Oymak, yerini vakfın Teşkilat Koordinatörü Mesut Demir'e bıraktı.

Sünnet olan çocuklara Mehteran eşliğinde tırla şehir turu

Elazığ'da '41 Kere Maşallah' projesi kapsamında sünnet ettirilen çok sayıda çocuk, Mehteran eşliğinde bindirildikleri tırla şehir turu atarken, vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdi.

Arguvan'da Selçuk Balcı konseri

Ünlü sanatçı Selçuk Balcı Arguvan'da konser verdi.

Kadınlar, Emine Bulut’un öldürüldüğü yere karanfil bıraktı

Kırıkkale'de 10 yaşındaki kızının yanında eski kocası tarafından bıçaklanarak öldürülen için toplanan kadınlar, cinayetin işlendiği yere karanfil bırakarak, olayı protesto etti.

Yaralı kumruya miniklerden şefkat eli

Malatya'da evlerinden içeri giren yaralı kumruyu gören minikler, şefkatli elleri ile kuşu tedavi etti.

Battalgazi Belediyesi sıcak asfalt çalışmalarını sürdürüyor

Battalgazi Belediyesi tarafından sürdürülen sıcak asfalt çalışması kapsamında Çamurlu bölgesinde 15 sokakta çalışmalar tamamlandı.

Kahtalı ve Gürkan, Atabey İskele yolunda incelemede bulundu

AK Parti Malatya Milletvekili Hakan Kahtalı ve Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Battalgazi Atabey İskele yolunda devam eden genişletme ve asfaltlama çalışmalarını yerinde inceledi.

Toplam 3810 haber.