Genel

genel

Genel Haberleri

Yetiştirdiği akreplerin zehrini yurt dışına satıyor

Şanlıurfalı girişimci Mehmet Örenler, kurduğu tesiste yetiştirdiği 10 bin akrebin zehrini yurt dışına satıyor.

Malatya'da 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlandı

Gaziantep, Şanlıurfa, Kahramanmaraş, Malatya, Adıyaman ve Kilis’te 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı çeşitli etkinliklerle kutlanıyor.

Başkan Akgün; 19 Mayıs İstiklal ve İstikbal Mücadelemizdeki en kritik eşiktir

Eğitimde Kaliteyi Geliştirme Dernrği Başkanı Metin Akgün “19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı” Mesajı yayınladı....

Başkan Apohan, ‘Ey yükselen yeni nesil, gelecek sizindir’

Basın İnternet Medya Yayıncılar Derneği Genel Başkanı Selim Apohan, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Koçak’tan 19 Mayıs kutlama mesajı

Ankara Pütürgeliler Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Deneği Başkanı Güzin Koçak, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Sadıkoğlu: Kışla Caddesi esnafı ticaretine nerede devam edecek?

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, Saray Mahallesi Rezerv Alanı içerisinde kalan Kışla Caddesi esnafına 15 gün içinde dükkanların tahliye edilmesi tebligatı gönderilmesine tepki gösterdi.

Malatya Turgut Özal Üniversitesi 6 Yaşında

Merhum Cumhurbaşkanımız Turgut Özal’ın adını taşıyan üniversitemizin kuruluşunun altıncı yılını kutlarken, akademik, idari ve fiziki gelişimini sürdürmeye devam ediyoruz.

Milli İstihbarat Akademisi Başvuruları Haziran Ayında Başlıyor

Milli İstihbarat Akademisi (MİA) Başkanı Prof. Dr. Talha Köse, Akademinin lisansüstü programlarına başvuruları haziran ayının ilk yarısında almayı hedeflediklerini bildirdi.

Temsili Askerlik Töreni Düzenlendi

Malatya'da Engelliler Haftası etkinlikleri kapsamında temsili askerlik töreni gerçekleştirildi.

Malatya'da şap hastalığına karşı ücretsiz 185 bin doz aşı uygulandı

Kahramanmaraş merkezli geçen yıl 6 Şubat'ta meydana gelen depremlerden etkilenen Malatya'da, şap hastalığına karşı sığır, koyun, keçi ve mandalara ücretsiz 185 bin doz aşı yapıldı.

Fırat EDAŞ Çalışanlarına Arama Kurtarma Eğitimi

Faaliyet gösterdiği Bingöl, Elazığ, Malatya ve Tunceli illerinde yatırımlarına devam eden Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş. (Fırat EDAŞ), sosyal sorumluluk bilinciyle Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) iş birliğinde çalışanlarına arama kurtarma eğitimi aldırdı.

Malatya'da üniversite öğrencileri İsrail’in Gazze'ye saldırılarını protesto etti

Malatya'da İnönü Üniversitesi öğrencileri, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarını protesto etti.

Başkan Çınar, SGK Çalışanları Mutsuz

Türk Büro-Sen Malatya İl Başkanı Gökmen ÇINAR Sosyal Güvenlik Haftası münasebetiyle, SGK çalışanlarımızın sorun ve talepleri ile ilgili basın açıklamasında bulundu.

Acil Durum Afet Ve Deprem Ele Alındı…

Prof. Dr. Muhsin Konuk: Depremde kimlik kargaşasını önlemek için DNA Parmak izleri oluşturulmalı

MİT Üs Bölgelerine Saldırı Hazırlığındaki 2 Teröristi Irak'ta Etkisiz Hale Getirdi

Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT), üs bölgelerine saldırı hazırlığındaki PKK/KCK'lı teröristler Ahmet Bayar ile Ahmed İbrahim El Ahmed'i, Irak'ın Hakurk bölgesindeki operasyonla etkisiz hale getirdi.

Mabesem’de Hobiler Sanata Dönüşüyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı bünyesinde olan Malatya Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Eğitim Merkezi’nde (MABESEM) faaliyet gösteren kurslara 7'den 70'e tüm vatandaşlar ilgi göstererek katılım sağlıyor.

Başkan Keskin, Malatya’mızın çarşısı tekrar esnafı ile buluşacaktır

TESK Yönetim Kurulu Üyesi, Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, beraberinde esnaf odası başkanları ve Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren ile birlikte Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın’ı ziyaret ederek, görevinde başarılar diledi.

Malatya'da yeni müfredat taslağı tanıtım ve değerlendirme toplantısı yapıldı

Malatya'da İl Milli Eğitim Müdürü Behçet Bakır başkanlığında "Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli Yeni Müfredat Taslağı Tanıtım ve Değerlendirme Toplantısı" yapıldı.

Aile haftası için süslenen otobüsün geçişi

Malatya'da Aile Haftası etkinlikleri kapsamında yürüyüş düzenlendi.

Toplam 3810 haber.