Ürdün'de bir kamyon araçları biçti: 1 ölü

Ürdün'de bir kamyon kamerasının an be an kaydettiği görüntülerde, tünele giren kamyonun tünelde duran araçları kağıt gibi ezdiği görüldü. Bir kişinin hayatını kaybettiği, 13 kişinin de yaralandığı zincirleme trafik kazasına ilişkin soruşturma başlatıldı.

PAYLAŞ
Malatya Sürmanşet - Malatya Sürmanşet

Ürdün’de bir kamyon kamerasının an be an kaydettiği görüntülerde, tünele giren kamyonun tünelde duran araçları kağıt gibi ezdiği görüldü. Bir kişinin hayatını kaybettiği, 13 kişinin de yaralandığı zincirleme trafik kazasına ilişkin soruşturma başlatıldı.

Ürdün’ün güneyindeki Akabe kentinde bir otoyolda seyir halindeki kamyon dehşet saçtı. Tünele giren kamyonun duran araçları biçip geçtiği anlar araç kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi. Tünelde virajı aldıktan sonra diğer araçları farkeden kamyon sürücüsü frene bassa da başarılı olamadı. Frene basarak kontrolünü koruyan sürücü yine de kazayı engelleyemedi.

Ürdün Asayiş Müdürü Colonel Amer Al-Sartawi de yaşanan kazada 7 aracın kamyon tarafından ezildiğini ve 1 kişinin öldüğünü açıkladı. Al-Sartawi, olayda yaralanan 13 kişinin ise hastanede tedavi altına alındığını söyledi.

Kamyonun hız göstergesine göre, sürücünün tünelde 30-60 km hızla seyrediyor. Kazaya ilişkin soruşturma başlatıldı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN