Malatya'da Elektrik Kesintisi
Elektrik dağıtım şirketi tarafından yapılacak işletme bakım ve işletme çalışmaları nedeniyle 14 Mart 2026 Cumartesi günü Malatya'nın birçok ilçesinde planlı elektrik kesintisi uygulanacak.
Elektrik dağıtım şirketi tarafından yapılacak işletme bakım ve işletme çalışmaları nedeniyle 14 Mart 2026 Cumartesi günü Malatya’nın birçok ilçesinde planlı elektrik kesintisi uygulanacak.
Yazıhan
12.00 – 17.00
Kesintiden etkilenecek mahalleler:
Fethiye, Yeni, Mısırdere, Hamidiye, Buzluk, Çivril, Doğuş, Böğürtlen, İriağaç, Epreme, Çavuş, Tahtalı, Erecek ve Sadıklı.
Nedeni: İşletme Bakım Çalışması (Müteahhit)
Akçadağ
12.00 – 17.00
Kesinti uygulanacak mahalleler:
Ilıcak ve Kadıibrahim.
Nedeni: İşletme Bakım Çalışması (Müteahhit)
Hekimhan
09.00 – 17.00
Kesinti uygulanacak mahalleler:
Yeşilköy, Sarıkız, Yayladam, Dursunlu, Beykent ve Hasançelebi.
Nedeni: İşletme Çalışması
Yeşilyurt
09.00 – 13.00
Bindal, Şahnahan
09.00 – 17.00
Yakınca, Özalper, Turgut Özal, İnönü, Koyunoğlu, Bostanbaşı, Zaviye, Cevatpaşa, Şeyh Bayram, Çukurdere, Samanlı, Gazi, Cumhuriyet, Seyran
Nedeni: İşletme Çalışması / İşletme Bakım Çalışması
Battalgazi
09.00 – 17.00
Orduzu, Merdivenler, Şişman, Meydancık ve Bahri mahallelerinde elektrik kesintisi uygulanacak.
Kuluncak
09.00 – 17.00
Sultanlı, Karabük, Aşağıselimli, Kızılhisar, Bahçelievler, Karaçayır, Çörmü, Alvar, Bicir, Sofular, Başören ve Ortapınar mahallelerinde kesinti olacak.
Doğanşehir
09.00 – 17.00
Yolkoru, Topraktepe, Yeni ve Doğu mahallelerinde elektrik kesintisi uygulanacak.
Nedeni: İşletme Bakım Çalışması (Ekip)
Kale
09.00 – 17.00
Kıyıcak ve Darıpınar mahallelerinde elektrik kesintisi olacak.
Yetkililer, bakım ve altyapı çalışmaları nedeniyle yapılacak kesintilerin elektrik şebekesinin daha güvenli ve sürdürülebilir çalışması için gerekli olduğunu belirterek vatandaşların planlanan saatlere göre tedbirli olmalarını istedi. Çalışmaların erken tamamlanması halinde enerji daha önce verilebilecek.
Bakmadan Geçme