Malatya'da Elektrik Kesintisi
Malatya genelinde 19 Şubat 2026 Perşembe günü TEİAŞ çalışmaları ve işletme bakım faaliyetleri nedeniyle birçok ilçede planlı elektrik kesintisi uygulanacak.
Malatya genelinde 19 Şubat 2026 Perşembe günü TEİAŞ çalışmaları ve işletme bakım faaliyetleri nedeniyle birçok ilçede planlı elektrik kesintisi uygulanacak. Kesintiler özellikle Battalgazi, Akçadağ, Pütürge, Doğanşehir, Doğanyol ve Kale ilçelerinde yoğunlaşacak.
BATTALGAZİ’DE TEİAŞ KESİNTİSİ
10:00 – 12:00
Battalgazi, Yıldıztepe, Göztepe mahalleleri
12:00 – 14:00
Orduzu, Bulgurlu, Yıldıztepe, Battalgazi, Adagören, Karakaşçiftliği mahalleleri
BATTALGAZİ’DE SABAH ERKEN SAATLERDE BAKIM KESİNTİSİ
04:00 – 09:00
Bulgurlu, Fırıncı, Üzümlü, Pelitli, Yaygın, Tokluca, Tanişik, Gülümüşağı, Uluköy ve birçok kırsal mahallede işletme bakım çalışması yapılacak.
YEŞİLYURT’TA İŞLETME ÇALIŞMASI
09:00 – 13:00
Aşağı Bağlar ve Yavuz Selim mahalleleri
AKÇADAĞ’DA GÜN BOYU KESİNTİ
09:00 – 17:00
Aydınlar, Kozluca, Darıca, Develi, Yalınkaya, Sarıhacı, Bayramuşağı, Durulova, Tataruşağı, Ortaköy, Kahyalı, Kepez, Demirciler, Gürkaynak, Dümüklü, Kültür, Doğanlar, Taşevler, Bekiruşağı, Çevirme, Harunuşağı, Hançerli, Çakıllıpınar mahalleleri
DOĞANŞEHİR’DE BAKIM ÇALIŞMASI
09:00 – 17:00
Polatdere, Eskiköy, Suçatı, Kelhalil mahalleleri
PÜTÜRGE’DE GENİŞ KAPSAMLI SABAH KESİNTİSİ
04:00 – 09:00
Söğütlü, Kavaklıdere, Poskıran, Pazarcık, Ormaniçi, Tepehan, Örmeli, Köylü, Yazıca, Çayköy, Balpınarı, Karşıyaka, Başmezra, Üçyaka ve çok sayıda mahallede işletme bakım çalışması uygulanacak.
DOĞANYOL VE KALE’DE KIRSAL KESİNTİLER
04:00 – 09:00
Doğanyol ve Kale ilçelerindeki birçok mahallede şebeke bakım çalışmaları nedeniyle elektrik verilemeyecek.
VATANDAŞLARA UYARI
Yetkililer, kesinti süresince elektrikli cihazların zarar görmemesi için tedbir alınmasını ve çalışmaların planlanandan erken tamamlanması halinde enerjinin yeniden verilebileceğini belirtti.