Koç Holding'den Tıp Fakültesi Öğretim Üyelerine Barınma Projesi

PAYLAŞ
Malatya Sürmanşet - Malatya Sürmanşet

Koç Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO’su Levent Çakıroğlu, İnönü üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi’nde görev yapan öğretim üyelerinin barınma ihtiyaçlarını karşılanması için geliştirilen projenin kısa sürede hayata geçirileceğini açıkladı. 

Koç Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO’su Levent Çakıroğlu, beraberinde Koç Holding üst düzey yöneticileri ile birlikte Malatya’ya gelerek, burada Koç Holding’e bağlı şirketlerin bayilerini ziyaret ederek, görüş alışverişinde bulundu.

Ziyareti kapsamında Koç Holding’in Malatya’daki bayilerinden Şampiyon A.Ş.’yi ziyaret ederek burada Malatya’daki bayilerle bir araya gelen Koç Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO’su Levent Çakıroğlu’na Şampiyon A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hüseyin Kıymaz teşekkür ederek, Koç Holding’e bağlı tüm grupların depremin ilk anından itibaren yanlarında gördüklerini ve bunun çok önemli bir dayanışma örneği olduğunu ifade etti. Kıymaz, Koç Holding’in deprem sonrası Malatya’da yapacağı projeler içinde teşekkür etti. 

Koç Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO’su Levent Çakıroğlu, Türkiye’ni Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından “Çok büyük bir dayanışma ruhuyla, hakikaten birlik ve beraberlik refleksiyle ilk andan itibaren çok büyük bir enerji, güç ortaya koyduğunu” belirterek, “Bunu sürdürebilmemiz önemli, heyecanı kaybetmeden bu iradeyi sürdürmek çok çok önemli. Bu nedenle görüş alışverişlerini çok kıymetli buluyoruz. Buraya gelme sebebimizde esas itibariyle bu” dedi.
Koç Holding’in Turgut Özal Tıp Merkezi’nde görev yapan öğretim Üyelerine yönelik yapacağı barınma alanları ile ilgili olarak ise Koç Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO’su Levent Çakıroğlu, “Malatya Turgut Özal Tıp Merkezi’nin hizmet vermeye devam etmesi çok önemli. Buda kıymetli hekimlerin ve sağlık personelinin barınma ihtiyacının karşılanmasına bağlı. Uygun bir çözüm geliştirildi. Umarım en kısa sürede beraberce hayata geçireceğiz” dedi.

Koç Holding Dayanıklı Tüketim Grubu Başkanı Fatih Kemal Ebiçlioğlu, ise Turgut Özal Tıp Merkezi’nin aynı zamanda karaciğer nakli yapılan bir merkezde olduğunu belirterek, “Karaciğer nakilleri depremden sonrada devam etmiş. Burası özel sağlık merkezini barındıranda bir şehir.  Tıp Fakültesinde çok sayıda sağlık çalışanı evleri yıkıldığı için, şehirden de ayrılamadığı için Tıp Fakültesinin içinde kalıyor ve buda vatandaşın hastaneden istifade etmesinde bir miktar engel yaratıyor. Çok kıymetli hekim arkadaşlarımız var. Onlarda bizden bir proje talebinde bulundular. Tıp Fakültesine konaklama konusunda bir destek çalışmamız halı hazırda devam ediyor. Biz sağlık çalışanlarını oraya transfer etmek suretiyle Malatyalı vatandaşlarımızın daha iyi sağlık hizmeti alması konusunda projemizi hayata geçireceğiz. Burada tüm bayi arkadaşlarımız bu projenin parçası, destek veriyorlar.” şeklinde bilgi verdi.

Koç Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO’su Levent Çakıroğlu ve beraberindeki heyeti Şampiyon A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Hüseyin Kıymaz ve Kerem Kıymaz  ve Yönetim Kurulu Üyesi Selçuk Kıymaz birlikte uğurladılar.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN