Karamel Kreş Yaşlıları Unutmadı

Malatya'da Kreş sektöründe verdikleri hizmet ve personelleriyle herkesin tercih ettiği Özel Karamel Kreş 18-24 Mart arasında kutlanan 'Yaşlılar Haftasını' Unutmadı.

PAYLAŞ
Malatya Sürmanşet - Malatya Sürmanşet

Malatya'da Kreş sektöründe verdikleri hizmet ve personelleriyle herkesin tercih ettiği Özel Karamel Kreş 18-24 Mart arasında kutlanan “Yaşlılar Haftasını” Unutmadı.

Karamel Kreş Yaşlılar haftasında drama programıyla çocuklara " Ağaç Yaşken Eğilir " sözüyle herkesin mutlaka bir gün yaşlanacağını ve bu nedenle bu bilinci çocukların hafızalarına yerleştirmeye çalışarak Yaşlılara saygı ve sevginin önemine dikkat çekerek farkındalık oluşturuyorlar.

Karamel Kreş Kurucusu Hilal Şentürk" Bir milletin yaşlı vatandaşlarına ve emeklilerine karşı tutumu; o milletin yaşama ünitesinin en önemli kıstasıdır.

Geçmişte çok güçlü iken tüm gücüyle çalışmış olanlara karşı minnet hissi duymayan bir milletin geleceğe güvenle bakmaya hakkı yoktur. Yaşlılarımıza ve onların sorunlarına sahip çıkmak insanlık ve yurttaşlık görevimizdir. Bizleri geleceğe hazırlayan yaşlılarımız için hayatı kolaylaştırmak ve kimseye muhtaç olmadan yaşamalarını sağlamak öncelikli görevimiz arasında olmalıdır.

Biz bu değerlerden yola çıkarak çocuklarımızı yetiştiriyoruz çünkü; biz biliyoruz ki “Ağaç yaş iken eğilir” işte bu yüzden ülke genelinde her yıl 18-24 Mart arasında kutlanan “Yaşlılar Haftasını” okulumuzda kutluyoruz. Özellikle drama şeklinde yapıp çocuklarımıza bu bilinci yerleştirmeye çalışıyoruz. Umarım bu yolda doğru ve sağlam adımlar ile ilerleriz.
Tüm yaşlılarımızın ellerinden öpüyorum"dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN