Yerel

Yerel Haberleri

Yerel Haberleri

Elazığ'da referanduma gidilen köyden 'evet' çıktı

Elazığ'da mahalle olmak için referanduma giden Aşağı Demirtaş köyü sakinlerinden 146'sı evet, 12'si ise hayır oyu kullandı.

Fırat Edaş, Malatya’da Yatırımlarına Devam Ediyor

Fırat EDAŞ, kaliteli ve kesintisiz enerji hizmeti sunma amacıyla, Malatya’nın Yeşilyurt ilçesindeki Kuyulu mahallesi için yaklaşık 900 bin TL’lik yatırım gerçekleştirdi

Milli sporcuların burslu okuması için Elazığ'a 8 kontenjan verildi

Milli sporcuların yüzde 100 burslu okuması kapsamında Özel Eğitim Derneği (ÖZDER) ile yapılan protokol kapsamında Elazığ'a 8 kontenjan verildi.

TEKNOVA OSB Yönetim Kurulu Toplantısı Elazığ TSO'da gerçekleştirildi

TEKNOVA OSB Yönetim Kurulu Toplantısı, Vali Erkaya Yırık Başkanlığında Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası'nda (Elazığ TSO) gerçekleştirildi.

Elazığ Kapalı Çarşı'da bayram yoğunluğu

Elazığ'da Kurban Bayramı öncesi tarihi Kapalı Çarşı'da alışveriş yoğunluğu yaşanıyor.

Harput'ta atlı jandarma timlerine yoğun ilgi

Elazığ'ın turizminde göz bebeği konumunda yer alan medeniyetler beşiği tarihi Harput Mahallesi'nde görev yapan atlı jandarma timleri, vatandaşlar tarafında büyük ilgi görüyor.

Vali Yırık, trafik kazası olan bölgelerde incelemelerde bulundu

Elazığ Valisi Erkaya Yırık, kent genelinde trafik kazası meydana gelen yollarda incelemelerde bulundu.

Kalbine yenik düşen doktor son yolculuğuna uğurlandı

Geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Uzm. Dr. Mehmet Ragıp Ekmen (32), memleketi Elazığ'da son yolculuğuna uğurlandı.

Adıyaman'da Tütün Mücadelesi Başladı!

Sarmalık tütün ticaretine ilişkin 3 yıldan 6 yıla kadar olan hapis cezasının yürürlüğe girmesiyle Adıyaman'da tütün üreticisi isyan etti. Anayolları trafiğe kapatan üretici, tek geçim kaynağı tütün için iktidarın sesini duymasını bekliyor.

Bağlar Belediye Başkanı Beyoğlu, Bismil'de vatandaşlarla bir araya geldi

AK Partili Bağlar İlçe Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, 48 mahalle ve 92 mezradan oluşan ilçeye bağlı 140 yerleşim yerinin yanı sıra kentte bağlı diğer ilçeleri de ziyaret ederek vatandaşlarla gönül seferberliği kuruyor.

Depremden etkilenen köyleri gezen Kaymakam Şahin: 'Devletimiz burada vatandaşlarımızın tüm ihtiyaçlarını giderecektir'

Bingöl Kiğı'da meydana gelen depremden etkilenen komşu şehir Elazığ'ın Karakoçan ilçesine başlı köyleri gezen Kaymakam Abdullah Şahin, 'Gerekli konaklama, çadır kurulumu ihtiyaçlarıyla ilgili arkadaşlarla istişarelerimizi yaptık. Allah'ın izniyle devletimiz burada vatandaşlarımızın tüm ihtiyaçlarını giderecektir' dedi.

Fırat Edaş Yatırımları İle Köye Dönüşe Enerji Oluyor

Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş. (Fırat EDAŞ), Tunceli’de köy ve kırsal alanlar için planladığı 6 milyon 246 bin TL tutarında gerçekleştireceği yatırımlar ile köye dönüşün enerjisi olmaya hazırlanıyor.

Yılanların dansı kamerada

Malatya'da kayısı bahçesinde ortaya çıkan 2 yılanın çiftleşme dansı cep telefonu kamerası ile görüntülendi.

Baraj manzaralı cami, para bitince minaresiz kaldı

Malatya'nın Kale ilçesinde 3 yıldır ibadete açık olan Eyüp Sultan Camii, caminin inşaatı için toplanan bağışlar bitince minaresiz kaldı.

Doğa Felaketlerini Önleyebilecek Çalışma

Dünya Değişim Akademisi tarafından her iki ayda bir gerçekleştirilen Değişim Şenliği Covid-19 nedeniyle alınan önlemler kapsamında, 4-5-6 Haziran tarihlerinde tüm dünyaya ONLINE olarak sunulacak.

Başkan Akgün'ün Acı Günü

Bir Süredir Mersin Şehir Hastanesinde Kanser Tedavisi Gören Hikmet Sayar (77) Vefat Etti.

Fırat Edaş’tan Malatya Doğanşehir’e 3,15 Milyon Tl’lik Yatırım

Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş. (Fırat EDAŞ), Malatya’daki yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor.

Fırat Edaş’tan Yeşilyurt’a 1 Milyon 863 Bin Tl’lik Yatırım

Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş. (Fırat EDAŞ),Yeşilyurt’ta Dilek mahallesi için planladığı 1 milyon 863 binTL tutarındakiyatırımıtamamladı.

Başkan Akgün'ün, Ramazan Bayramı ve İsrail'i Kınama Mesajı

Eğitimde Kaliteyi Geliştirme Derneği Başkanı AKGÜN, “Ramazan Bayramı” ve Terör Devleti İsrail’in Mescid-i Aksa'ya yaptığı saldırı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Toplam 4971 haber.