Yerel

Yerel Haberleri

Yerel Haberleri

Elazığ'da uyuşturucu operasyonunda 1 şüpheli tutuklandı

Elazığ'da uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan bir şüpheli tutuklandı.

Başkan Şerifoğulları, Spor Köyü İnşa Çalışmalarını İnceledi

Eser, hizmet ve gönül belediyeciliği ilkesiyle başladığı hizmet yolculuğuna devam eden Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Doğukent Mahallesi’ne cazibe kazandıracak Spor Köyü inşa çalışmalarını yerinde inceledi.

Akıllı Kent Uygulamaları Vatandaşların Yaşamını Kolaylaştırıyor

Teknolojik yenilikleri hizmete sunmaya devam eden Elazığ Belediyesi’nin hayata geçirdiği Akıllı Kent Uygulamaları ile vatandaşların yaşamları kolaylaşırken, daha hızlı ve kaliteli hizmet almaları sağlanıyor.

Şehirler Arası Otobüs Terminali'nde Sona Doğru

Elazığ Belediyesi tarafından inşa edilen Şehirler Arası Otobüs Terminali çalışmalarında son aşamaya gelindi.

İHH’dan Yetim ve Muhtaç Ailelere Kıyafet Yardımı

Elazığ İHH İnsani Yardım Derneği tarafından yeni başlayan eğitim öğretim yılı öncesinde 1000 yetim ve muhtaç aileye kıyafet yardımında bulunuldu.

Elazığ'da uyuşturucu operasyonunda 6 şüpheli yakalandı

Elazığ'daki uyuşturucu operasyonunda 6 şüpheli gözaltına alındı.

'Uzayı Görme Hayalimize Kavuştuk'

Onbinkonutlar Konteyner Kentte Düzenlenen 'Teleskop Ve Vr Gözlüklerle Uzayı İnceleme' Etkinliği Yoğun İlgi Gördü

Battalgazi Belediyesi ayak tenisi turnuvasının final maçları yapıldı

30 Ağustos Zafer Bayramı kapsamında oynanan final karşılaşmasında Altay Spor Kulübü şampiyon olurken, şampiyonluk maçını izleyen Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Gençlerimizin spor branşlarındaki başarıları önemli. Bizde farklı spor dallarına teşvik ederek Malatya’mızı her dalda temsil etmeyi amaçlıyoruz.” dedi.

Keban'da Elif Hatun Camisi ibadete açıldı

Keban ilçesinde Göldere köyünde yapımı tamamlanan Elif Hatun Camisi'nin açılışı yapıldı.

Elazığ'ın vişne, Diyarbakır'ın siyah inci mermeri Kanada ve Avusturya'ya gönderilecek

Elazığ'ın Alacakaya ilçesinde çıkarılan vişne ile Diyarbakır'ın Çermik ilçesinde çıkarılan siyah inci mermeri Kanada ve Avusturya'ya ihraç edilecek.

Nihat Kazezoğlu’na Vefa Programı Düzenleyecek

Elazığ Belediyesi, “Geçmişe Vefa İnsanımıza Değer” programları kapsamında mahalli müziğimizin usta ismi, kaynak kişisi ve halk oyunları bilirkişisi Nihat Kazezoğlu’na vefa etkinliği düzenleyecek.

Başkan Şerifoğulları, Hoca Hasan Hamamı’nda İncelemelerde Bulundu

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, "Müzeler Şehri Elazığ Projesi" kapsamında Hamam Müzesi olarak Harput’a kazandırılacak tarihi Hoca Hasan Hamamı’nda incelemelerde bulundu.

Yollar Yenileniyor Başkan Şerifoğulları, Çalışmalara İlişkin İncelemelerde Bulundu

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, şehir trafiğine konfor kazandırmak hedefiyle sürdürülen yol yenileme, genişletme ve yeni yol çalışmalarına ilişkin incelemelerde bulundu.

Elazığ Belediyesi, YKS Öncesi Gençlere Motivasyon Desteği

Eğitimci-Yazar ve Kişisel Gelişim Uzmanı Alişan Kapaklıkaya, YKS’ye girecek gençler ve aileleriyle buluştu.

Muhteşem Dönüşüme Vatandaşlardan Tam Not

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın çevresel yatırımları arasında yer alan Elazığ Belediyesi Geri Dönüşüm Parkı, hızlı bir şekilde tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunuldu.

Eğitim Gören Kursiyerlerden Çini Sergisi

Hilalkent Sosyal Hizmet Binası’nda eğitim gören kursiyerler, eğitimler neticesinde kendi ürettikleri çini objeleri Harput’ta yer alan Elazığ Belediyesi KUDEB Sergi Alanı'nda 12 gün süre ile vatandaşlarımızın beğenisine sunuyor.

Ticaret Doğduğu Sokaklara Dönüyor Projesi"Ne Elazığlılardan Tam Not

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın 11 Ana Başlıkta 100 Projesi kapsamında yer alan "Ticaret Doğduğu Sokaklara Dönüyor Projesi"ne Elazığlılardan tam not geldi.

Elazığlıları İlk Defa Müzikal Tiyatro İle Buluşturdu

Elazığ Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan Elazığ Belediyesi Musiki Toplulukları Gönüllü Halk Korosu, yoğun ilgi dolayısıyla birbirinden güzel eserlerin seslendirildiği üçüncü konserini diğer konserlerinden farklı bir konseptle ilk defa Elazığlılar için gerçekleştirdi.

Elazığ'da 600 kınalı keklik doğaya bırakıldı

Elazığ'da 600 kınalı keklik doğaya bırakıldı, usulsüz keklik avı yaptığı tespit edilen 6 kişiye idari para cezası uygulandı.

Toplam 4971 haber.