Spor

Spor Haberleri

Trendyol 1. Lig'de 17. hafta maçlarının hakemleri belli oldu

Trendyol 1. Lig'in 17. haftasında oynanacak maçları yönetecek hakemler açıklandı.

Bodrum FK, Göztepe maçının hazırlıklarını sürdürdü

Bodrum FK, Trendyol 1. Lig'in 17. haftasında 24 Aralık Pazar günü sahasında Göztepe ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Çaykur Rizespor-Pendikspor maçının ardından

Trendyol Süper Lig'in 17. haftasında konuk ettiği Siltaş Yapı Pendikspor'u 5-1 yenen Çaykur Rizespor'un teknik direktörü İlhan Palut, "İkinci yarının hemen başında 2 gol bulduk ve rakip 10 kişi kalınca maçı koparmış olduk." dedi.

Sakaryaspor, Kocaelispor maçının hazırlıklarını sürdürdü

Sakaryaspor, Trendyol 1. Lig'in 17. haftasında evinde karşılaşacağı Kocaelispor maçının hazırlıklarına devam etti.

Malatya Arguvan Spor'da Yeni Dönem 

Malatya Arguvan Spor Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı Turnam İlgezdi Kültür Kompleksinde gerçekleştirildi.

Mondihome Kayseripor-Fenerbahçe maçının ardından - Recep Uçar

Trendyol Süper Lig'in 17. haftasında konuk ettiği Fenerbahçe'ye 4-3 yenilen Mondihome Kayserispor'un teknik direktörü Recep Uçar, ilk defa sahalarında mağlup oldukları için üzgün olduklarını söyledi.

Kayserispor-Fenerbahçe maçının ardından - İsmail Kartal

Trendyol Süper Lig'in 17. haftasında konuk olduğu Mondihome Kayserispor'u 4-3 yenen Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal, çok önemli bir deplasmandan üç puan aldıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Bilardo’nun Şehrimizdeki Güçlü Potansiyelini Ön Plana Çıkartıyoruz

Malatya’da yaşanan deprem felaketlerinden sonra vatandaşların deprem travmasını atlatmaları için sportif ve kültürel etkinliklere aralıksız devam ediyor.

Sivasspor Başakşehir maçı hazırlıklarını sürdürdü

EMS Yapı Sivasspor, Trendyol Süper Lig'in 17. haftasında deplasmanda RAMS Başakşehir ile oynayacağı maçın hazırlıklarına devam etti.

Corendon Alanyaspor, Beşiktaş maçını çıkış olarak görüyor

Corendon Alanyaspor'un teknik direktörü Fatih Tekke, Trendyol Süper Lig'in 17. haftasında 21 Aralık Perşembe günü Beşiktaş deplasmanında zorlu bir maça çıkacaklarını söyledi.

Sivasspor, Başakşehir maçı hazırlıklarına devam etti

EMS Yapı Sivasspor, Trendyol Süper Lig'in 17. haftasında deplasmanda RAMS Başakşehir ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Bodrum FK, Kocaelispor maçının hazırlıklarını sürdürdü

Bodrum FK, Trendyol 1. Lig'in 16. haftasında 19 Aralık Salı günü deplasmanda Kocaelispor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Trendyol 1. Lig'de 16 ve 17. hafta maçlarının programı açıklandı

Trendyol 1. Lig'de ertelenen 16. hafta müsabakaları ile sonrasında oynanacak 17. hafta karşılaşmalarının programı yeniden planlandı.

Samsunspor Teknik Direktörü Gisdol, her maça ayrı odaklanıyor

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Yılport Samsunspor'un teknik direktörü Markus Gisdol, "Benim için önemli olan maç maç gitmek. Maç maç gidersek daha başarılı olacağımızı düşünüyorum." dedi.

EMS Yapı Sivasspor'da RAMS Başakşehir maçı hazırlıkları başladı

EMS Yapı Sivasspor, Trendyol Süper Lig'in 17. haftasında deplasmanda RAMS Başakşehir ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Yeşilyurt Belediyesi Yakınca Spor Adası, Sportif Yatırımlara Örneklik Teşkil Ediyor

Yeşilyurt Belediyesinin ‘100’ncü Kuruluş Yıldönümüne Yakışan 100 Yatırım’ arasında yerini alıp, içerisindeki Yarı Olimpik Yüzme Havuzu, Yaşam ve Spor Merkezi, Halı Saha, Basketbol ve Voleybol Sahası, Gençlik Merkezi ve Kapalı Spor Salonuyla bölgenin en büyük spor yatırımlarından olan Yakınca Spor Adası, bugünden geleceğe emanet edilen eden büyük yatırımlar arasında yerini aldı.

Genç Kıck-Bokscular, Aralık Ayı Kuşak İmtihanında Ter Döktü, Sertifikalar Dağıtıldı

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar ile AK Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Ramazan Yaylacı, ‘Aralık Ayı Kuşak İmtihanı ve Sertifika Törenine’ katılarak genç sporculara sertifikalarını takdim ettiler.

Voleybolda Kara Gece

TVF KFC Kadınlar 1 Ligi'nde Malatya' yı temsil eden Nicer Hotel Voleybol pazar günü Adana İmamoğlu Belediyespor Voleybol Takımıyla karşı karşıya geldi.

Toplam 11080 haber.