Spor

Spor Haberleri

Konyaspor-Antalyaspor maçının ardından - Sergen Yalçın

Trendyol Süper Lig'in 21. haftasında deplasmanda TÜMOSAN Konyaspor ile 1-1 berabere kalan Bitexen Antalyaspor'da teknik direktör Sergen Yalçın, maçı kaybetmemelerinin kendileri için sevindirici olduğunu söyledi.

Kayserispor taraftara açık antrenman gerçekleştirdi

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Mondihome Kayserispor, 21. haftada İstanbulspor ile oynayacağı karşılamanın son antrenmanını taraftara açık yaptı.

Sivasspor, Gaziantep FK maçının hazırlıklarına başladı

EMS Yapı Sivasspor, Trendyol Süper Lig'in 21. haftasında konuk edeceği Gaziantep FK maçının hazırlıklarına başladı.

Samsunspor Teknik Direktörü Gisdol, Fenerbahçe maçını değerlendirdi

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Yılport Samsunspor'un teknik direktörü Markus Gisdol, 21 Ocak Pazar günü deplasmanda yapacakları Fenerbahçe maçının zorlu geçeceğini söyledi.

Ziraat Türkiye Kupası'nda son 16 turuna yükselen takımlar belli oldu

Ziraat Türkiye Kupası'nda 5. tur maçlarının tamamlanmasıyla son 16'ya kalan takımlar belli oldu. Son 16 turunda Trendyol Süper Lig'den 13, Trendyol 1. Lig'den 2 ve TFF 2. Lig'den bir ekip yer alıyor.

Şampiyonluğu Mahmut Çalık Anadolu Lisesi Kız ve Erkek Takımları Elde Etti

Yeşilyurt Belediyesi ile Yeşilyurt İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle Yeşilyurt İlçesindeki 16 okul takımının katılımıyla düzenlenen ‘100.Yıl Futsal Turnuvası’ final maçlarının ardından tamamlandı.

Trabzonspor Divan Başkanı Ali Sürmen, aday olmayacağını açıkladı

Trabzonspor Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Ali Sürmen, martta yapılacak genel kurulda yeniden aday olmayacağını açıkladı.

Konyaspor, Göztepe maçının hazırlıklarını tamamladı

TÜMOSAN Konyaspor, Ziraat Türkiye Kupası 5. turunda yarın sahasında Trendyol 1. Lig ekibi Göztepe ile yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.

Antalyaspor-Trabzonspor maçının ardından - Sergen Yalçın

Trendyol Süper Lig'in 20. haftasında konuk ettiği Trabzonspor ile 1-1 berabere kalan Bitexen Antalyaspor'da teknik direktör Sergen Yalçın, mücadeleden bir puanla ayrılmanın kendileri açısından üzücü olduğunu söyledi.

Antalyaspor-Trabzonspor maçının ardından - Abdullah Avcı

Trendyol Süper Lig'in 20. haftasında konuk olduğu Bitexen Antalyaspor ile 1-1 berabere kalan Trabzonspor'da teknik direktör Abdullah Avcı, "Bugünkü mücadeleyi rakip kazanabilirdi, biz de kazanabilirdik." dedi.

MKE Ankaragücü - Kasımpaşa maçının ardından - Emre Belözoğlu

MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, Trendyol Süper Lig'in 20. haftasında Kasımpaşa'yı 3-1 yendikleri maçta değerli bir galibiyet elde ettiklerini söyledi.

Malatya Nicer Hotel 3 Payman Spor 1

Malatya'mızı temsil eden, Nicer Hotel Bayan Voleybol takımımız Peyman spor kulübünü 3-1 yendi..

Sivasspor 3'ü yabancı 5 transfer yapacak

Trendyol Süper Lig ekiplerinden EMS Yapı Sivasspor'un teknik direktörü Bülent Uygun, ara transfer döneminde 3'ü yabancı 5 transfer yapmayı hedeflediklerini söyledi.

Trabzonspor-Samsunspor maçının ardından - Abdullah Avcı

Trendyol Süper Lig'de 16. haftanın erteleme müsabakasında Yılport Samsunspor'u 2-1 yenen Trabzonspor'un teknik direktörü Abdullah Avcı, "Keyif veren oyun nedir bunun karşılığı nedir tam bilmiyorum. Gerçekçi oyun tabelanın ne yazdığıdır." dedi.

Sivassporlu Yunus Emre Konak Brentford'a transfer oldu

Trendyol Süper Lig ekiplerinden EMS Yapı Sivasspor'un genç futbolcusu Yunus Emre Konak, İngiltere Premier Lig ekiplerinden Brentford'a transfer oldu.

Bodrum FK, Giresunspor maçının hazırlıklarını sürdürdü

Bodrum FK, Trendyol 1. Lig'in 18. haftasında 13 Ocak Cumartesi günü 13.30'da sahasında Bitexen Giresunspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Hatayspor-Gaziantep FK maçının ardından

Trendyol Süper Lig'de ertelenen 16. hafta maçında Mersin'de ağırladığı Gaziantep FK ile 0-0 berabere kalan Atakaş Hatayspor'da teknik direktör Volkan Demirel, gol pozisyonlarını daha iyi değerlendirmek için çalışacaklarını belirtti.

Galatasaray kafilesi, Sivas'a geldi

Trendyol Süper Lig 16. hafta erteleme maçında yarın EMS Yapı Sivasspor ile karşılaşacak Galatasaray kafilesi, Sivas'a geldi.

Temel Hedefimiz; Öğrencilerimizin Sağlıklı ve Dinamik Bir Hayat Yaşamasıdır

Yeşilyurt Belediyesi ile Yeşilyurt İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle; Cumhuriyetimizin 100.Kuruluş Yıldönümü dolayısıyla düzenlenen ‘Enerjik Okullar Sağlıklı Nesiller’ temalı ‘100.Yıl Futsal Turnuvası’ başladı. 12 erkek ile 4 kız takımının katıldığı turnuva çekişmeli ve heyecan dolu maçlara sahne oluyor.

Toplam 11062 haber.