Spor

Spor Haberleri

Bodrum FK, Kocaelispor maçının hazırlıklarını sürdürdü

Bodrum FK, Trendyol 1. Lig'in 16. haftasında 19 Aralık Salı günü deplasmanda Kocaelispor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Trendyol 1. Lig'de 16 ve 17. hafta maçlarının programı açıklandı

Trendyol 1. Lig'de ertelenen 16. hafta müsabakaları ile sonrasında oynanacak 17. hafta karşılaşmalarının programı yeniden planlandı.

Samsunspor Teknik Direktörü Gisdol, her maça ayrı odaklanıyor

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Yılport Samsunspor'un teknik direktörü Markus Gisdol, "Benim için önemli olan maç maç gitmek. Maç maç gidersek daha başarılı olacağımızı düşünüyorum." dedi.

EMS Yapı Sivasspor'da RAMS Başakşehir maçı hazırlıkları başladı

EMS Yapı Sivasspor, Trendyol Süper Lig'in 17. haftasında deplasmanda RAMS Başakşehir ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Yeşilyurt Belediyesi Yakınca Spor Adası, Sportif Yatırımlara Örneklik Teşkil Ediyor

Yeşilyurt Belediyesinin ‘100’ncü Kuruluş Yıldönümüne Yakışan 100 Yatırım’ arasında yerini alıp, içerisindeki Yarı Olimpik Yüzme Havuzu, Yaşam ve Spor Merkezi, Halı Saha, Basketbol ve Voleybol Sahası, Gençlik Merkezi ve Kapalı Spor Salonuyla bölgenin en büyük spor yatırımlarından olan Yakınca Spor Adası, bugünden geleceğe emanet edilen eden büyük yatırımlar arasında yerini aldı.

Genç Kıck-Bokscular, Aralık Ayı Kuşak İmtihanında Ter Döktü, Sertifikalar Dağıtıldı

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar ile AK Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Ramazan Yaylacı, ‘Aralık Ayı Kuşak İmtihanı ve Sertifika Törenine’ katılarak genç sporculara sertifikalarını takdim ettiler.

Voleybolda Kara Gece

TVF KFC Kadınlar 1 Ligi'nde Malatya' yı temsil eden Nicer Hotel Voleybol pazar günü Adana İmamoğlu Belediyespor Voleybol Takımıyla karşı karşıya geldi.

Malatyaspor Lideri 1-0 Mağlup Etti

Bölgesel Amatör Futbol Ligi'nde 9. Hafta karşılaşmasında Malatyaspor Kendi sahasında 12 Bingölspor’u ağırladı.

Kayserispor-Pendikspor maçının ardından - Ali Çamlı

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, Kayserispor'un güzel bir mücadeleyle iyi bir sonuç aldığını söyledi.

Öğrenciler Satranç Turnuvasında Akıl Teri Döktü

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı bünyesindeki eğitim merkezleri arasında Satranç Turnuvası düzenlendi. Düzenlenen turnuvada öğrenciler kıyasıya yarıştı.

Mersin'de Malatyalı Sporcular Ringe Çıktı

9 Aralık 2023 tarihinde Mersin'de düzenlenen Fikri Arıcan Fight Night Profesyonel Muaythai gecesine Milli Sporcu Yusuf ÖZGENEL ve Milli Sporcu Çağatay KOÇHAN katıldı.

Federasyon Başkanından Anlamlı Ziyaret!

Geçtiğimiz gün; Battalgazi kavşağında yaya geçidinde talihsiz bir kaza geçiren.Tekvando il temsilcisi; Nurettin Uçar ve eşine geçmiş olsun ziyaretinde bulunan; tekvando federasyonu başkanı; Metin Şahin geçmiş olsun dileklerini iletti.

Sivasspor, Konyaspor maçı hazırlıklarını sürdürdü

EMS Yapı Sivasspor, Trendyol Süper Lig'in 15. haftasında deplasmanda TÜMOSAN Konyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına devam etti.

Malatyaspor 12 Bingölspor İle Karşı Karşıya Gelecek

Bölgesel Amatör Futbol Ligin'de Malatya'mızı Temsil Eden, Malatyaspor Yarın Yeşiltepe 1 Nolu Sahada Saat 13.00'de Lider 12 Bingölspor İle Karşı Karşıya Gelecek.

Malatya  U-18 Futbol ligi Play-off  2  karşılaşmayla devam edildi.

Malatya Adil Türk U 18 Gençler Futbol Ligi Play-Off 2.Karşılaşmayla Devam Edildi...

Başkan Çınar, Spor Camiasının Temsilcilerine Yeşilyurt’taki Spor Yatırımlarını Anlattı

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, ‘100’ncü Yıla Yakışan 100 Yatırım’ bilgilendirme toplantısında Malatya’da spora yön veren kamu, kurum ve kuruluşların başkanları, kulüp temsilcileri ve antrenörleri ağırladı.

Yeni Malatyaspor'da Adil Gevrek Mahkemeyi Kazandı

Yenimalatyaspor'da Adil Gevrek'in Başkanlığı Tescillendi.

Zafer Spor Kulübü Şampiyonadan 1 Dünya Şampiyonu,2 Dünya Üçüncüsü Çıkardı

Malatya’nın 1 dünya şampiyonu ve iki dünya üçüncüsü çıkardığı 01-04 Aralık 2023 tarihleri arasında Bursa'da düzenlenen 4. Alpagut Turan Dövüş Sanatları Dünya Şampiyonası sona erdi.

Toplam 11088 haber.