Politika

Politika haberlerini listeleyin, politika gündemini yakından takip edin.

Politika Haberleri

Malatya’mızı ahlaklı ve adil bir belediyecilik ile buluşturacağız

Yeniden Refah Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bilal Yıldırım, “Biz, Malatya’nın kazanması için, Malatyalıların kazanması için siyaset yapıyoruz. Birlikte Malatya'yı yeniden yaşanılabilir mutlu bir kent haline getireceğiz.” dedi.

BBP Genel Başkanı Destici CHP PKK'nın Siyasi Şubesiyle İşbirliği Yapıyor

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, "Maalesef İstanbul'da, Mersin'de ve Adana'da, kent uzlaşısı adı altında ana muhalefet partisi CHP, PKK'nın siyasi şubesiyle işbirliği yapıyor." dedi.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç Temel Hak Ve Özgürlüklerin Alanını Alabildiğine Genişlettik.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, "Temel hak ve özgürlüklerin alanını alabildiğine genişlettik.

Başkan Özel İktidar 3 Kasım 2002'de Geldiğinde En Düşük Emekli Maaşı 1,5 Asgari Ücretti.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "Türkiye İttifakı'nda kim vardır?

Bakan Ersoy, Malatya'da incelemelerde bulundu

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Kahramanmaraş merkezli depremlerin etkilediği Malatya'da incelemelerde bulundu.

Ali Helvacı’ya Şahnahan’da Türkülü Karşılama

2024 Mahalli İdareler Seçimleri öncesi saha çalışmalarını sürdüren İYİ Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Dr Yüksek Mühendis Ali Helvacı Şahnahan Mahallesinde yoğun ilgi ile karşılandı.

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’dan Malatya Ziyaret

Çeşitli programlara ve 2.etap deprem konutları anahtar teslim törenine katılmak üzere ilimize teşrif eden Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’u, Vali Ersin Yazıcı ve il protokol üyeleri Malatya Havalimanında karşıladı.

Başkan Kızıldaş, Arguvan adında bir marka yarattık

Arguvan Belediye Başkanı Kızıldaş, “Gençlik Buluşması” kapsamında Arguvanlı gençlerin sorularını yanıtladı.

Ağbaba: Kiracı ve dar gelirliler için 10 bin konut yapacağız

CHP Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Veli Ağbaba, Malatya’da beş yıl içerisinde kiracı ve dar gelirliler için 10 bin sosyal konut yapacaklarını söyledi.

Yeni ve Daha Güçlü Bir Yeşilyurt İçin BİZ HAZIRIZ!

Yeniden Refah Partisi Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Murat Aslan , yeni ve daha güçlü bir Yeşilyurt için BİZ HAZIRIZ dedi.

Geçit: Gözene’nin Sorunlarına Özel Eğileceğiz

Gözene mahalle sakinlerinin sorun ve taleplerini dinlemek için düzenlenen mahalle toplantısında konuşan AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. İlhan Geçit, birincil önceliklerinin Malatya’yı ayağa kaldırmak olduğuna vurgu yaparak, bu bölgenin birçok sorununun olduğunu ve bu sorunlara özel olarak eğileceğini ifade etti.

Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy, Malatya Valiliğini ziyaret etti

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Malatya Valisi Ersin Yazıcı'yı ziyaret etti.

Dönmezer, depremzedelerin yaşadığı mağduriyeti gündeme taşıdı

HÜDA PAR Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet İlker Dönmezer, depremin üzerinden 14 ay geçmesine rağmen Yeşilyurt ilçesi Kadiruşağı Mahallesi'nde zemin etüdü ile ilgili bir çalışmanın yapılmadığını ve köy evlerinin nerede yapılacağı ile ilgili vatandaşların bilgilendirilmediğini söyledi.

Sami Er, Ziyaretlerini Sürdürüyor

31 Mart seçimlerine kısa bir zaman kalırken, AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Er, seçim ziyaretlerini sürdürüyor.

Malatya’yı 4 yıl unutacaklar. Çünkü 4 yıl seçim yok

Yeniden Refah Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bilal Yıldırım, “Eğer AK Parti kazanırsa seçimden sonra Malatya'yı 4 yıl unutacaklar. Çünkü 4 yıl seçim yok. Sizin oylarınızı almak için sizi ikna edecekler, sizi bir nebze de kandıracaklar ve oylarınızı alıp bir 4 yıl daha gelmeyecekler.” dedi.

İyi Parti Malatya Teşkilatı 18 Mart'ı Şehitlikte Andı

18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi'nin yıldönümü dolayısı ile İYİ Parti Malatya Belediye Başkan Adayları ve parti üyeleri Malatya Şehitliği'ni ziyaret ederek zafer günü dolayısıyla şehit kabirlerine çiçekler bırakarak dualar ettiler.

Malatyalılar, bunlara 31 Mart’ta ‘Günaydın’ diyecek

Yeniden Refah Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bilal Yıldırım, ailesi ile birlikte Pazar Esnafını ziyaret ederek, destek isteyip, sohbet etti.

AK Partili Taşkın: Bin yıl dediler 3 yıl sürdü

AK Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Bayram Taşkın, “ 28 Şubat bin yıl sürecek dediler Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın kararlı duruşu sayesinde 3 yıl sürdü “dedi.

Murat Aslan, Her Caminin Bir Derneği Olmalı

Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Şehir Planlamacısı Murat Aslan, Diyanet - Sen Malatya Şubesini Ziyaret Etti

Toplam 8476 haber.