Özel Haber

Özel Haber Haberleri

Üstad Cumali Duman Vefat Etti

Büyükşehir Belediyesi Protokol Müdürü Cumali Duman geçirdiği kalp krizi sonucunda vefat etti.

Elektriği Kesmek’te ne?

6 Şubat Depremlerinden bu güne yaklaşık 7 ay’ı geride bırakırken sorunlar da katlanarak artmaya devam ediyor.

Malatya'da 30 bin binanın yıkım ihalesi yapıldı

Malatya Büyükşehir Belediyesi Genel sekreter Vekili Latif Okyay, “İkinci depremde vatandaşlarımız eğer evlerinde olmuş olsaydı Malatya çok ciddi bir neticelerle karşı karşıya kalmış olurdu” dedi. Okyay, “Şehirde yaklaşık 45 bin binamız ağır hasarlı veya orta hasarlı.

Malatya Küllerinden Doğuyor

Kahramanmaraş Pazarcık ilçesinde olan deprem büyüklüğünü 7,4 olarak açıkladı. Malatya Depremden etkilendi. Kent merkezinde binalar ve vatandaşlar etkilendi.

Mustafa Haşmit Toptaş Aile Mezarlığına Defnedildi

BİMYAD Genel Sekreteri ve Mostur Ajans Yönetim Kurulu Başkanı Gazeteci Caner Mostur'un Kayınbabası, Malatya’nın Battalgazi İlçesi Toptaş Mezarlığına Defnedildi.

Giyim mağazası her gün 50 depremzede aileye hizmet veriyor

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'ta meydana gelen depremlerde büyük yıkımın yaşandığı Malatya'da afetzedelerin kıyafet ihtiyacı, Deniz Feneri Derneğinin "giyim mağazası"ndan karşılanıyor.

27 Mart'ta Trambüs Seferleri Ücretsiz Başlıyor

6 Şubat'ta meydana gelen Depremden sonra büyük yıkım yaşayan Malatya'da yaralar sarılmaya devam edilirken Malatya Büyükşehir Belediyesi e Kuruluşları da hayatın normale dönebilmesi için tüm imkanları seferber etmeye devam ediyor.

Begüm Polat'ın 2023 Aşk Hedefi

Ünlü sosyal medya fenomeni ve şarkıcı Begüm Polat, 2023 hedeflerini masaya yatırıp belirlemeye başladı.

Yıldırım ve Yıldız Ailelerinin Mutlu Günü

Basın camiasının sevilen yüzü Kadir Yıldırım’ın oğlu Abdülhamid Yıldırım ve Burcu Yıldız, Dünya Evine Girdi.

Haber Analiz

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan beraberinde AK Parti İl Başkanı İhsan Koca, MHP Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı, AK Parti teşkilatı, meclis üyeleri ve daire başkanları ile birlikte Hekimhan ilçesi İğdir,Başkavak, Ballıkaya, köylerini ziyaret ettiler..

Emine Erdoğan Malatya’nın Hırçikli Köftesi”ni yuvarladı

Türk Mutfağı Haftası çerçevesinde Balıkesir’in Edremit ilçesinde düzenlenen etkinliklere katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’nın eşi Emine Erdoğan, Malatya yöresine ait “Hırçikli Köfte” yaptı.

Yeşilyaka Ortaokulu 8.ci TÜBİTAK 4006 Bilim fuarına Ev sahipliğinde Gerçekleşti

8.ci TÜBİTAK 4006 Bilim fuarı Malatya’nın önemli eğitim kurumlarından Yeşilkaya Ortaokulu ev sahipliğinde yapıldı.

B. Şehir Genel Sek. Yrd. Latif Okyay’ın Acı Günü

Malatya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter yardımcısı Latif Okyay’ın babası Mehmet Okyay (83) yaşlılığa bağlı olarak vefat etti.

Covıd-19’a Karşı Dayanıklılığı Artıran Farkındalık Festivali

Dünya Değişim Akademisi tarafından her ay kesintisiz olarak gerçekleştirilen Uluslararası Farkındalık Festivali, Covid-19 nedeniyle alınan önlemler kapsamında, 27-28 Mart tarihlerinde tüm dünyaya ONLINE olarak sunulacak.

Karamel Kreş Yaşlıları Unutmadı

Malatya'da Kreş sektöründe verdikleri hizmet ve personelleriyle herkesin tercih ettiği Özel Karamel Kreş 18-24 Mart arasında kutlanan “Yaşlılar Haftasını” Unutmadı.

Murat Yaşılak'a Oda Başkanlığına Aday Ol Baskısı!

Malatya Berberler ve Kuaförler odası başkanlığına Malatya'nın önemli Esnaflarından Murat Yaşılak'a bu dönemde aday olması için Berber ve Kuaförler camiasından önemli baskı ve destek geliyor.

Sporundan Kültürüne Malatya’nın Hafızasında İz Bırakan Atilla Kantarcı

Sporundan Kültürüne Malatya’nın Hafızasında İz Bırakan Atilla Kantarcı

Malatya Park AVM'de Domates Soslu Tereyağlı İskender Tattınız mı?

Malatya halkının damak tadına hitap eden Dünyaca ünlü Bursa mutfağının Tereyağlı İskender yemeği Malatya Park AVM'de Malatya halkının beğenisine sunuldu.

Toplam 358 haber.