Malatya

Malatya Haberleri

Kiraz, Malatya ve Adıyaman sınır tartışmasına tepki gösterdi

Geçtiğimiz günlerde yine alevlenen Malatya ile Adıyaman arasındaki sınır tartışmasına Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya İl Başkanı Enver Kiraz tepki gösterdi.

Başkan Gürkan, Sıfır Atık Yönetimi panelinde konuştu

Expo-İstanbul Fuar Merkezi`nde düzenlenen Sıfır Atık Forumuna katılıp konuşan Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, belediye olarak yaptıkları sıfır atık çalışmalarıyla ilgili bilgi aktardı.

Muhtarlar yemekte bir araya geldi

Malatya'nın Arguvan ilçesinde muhtarlar yemekli toplantıda bir araya geldi.

Günaydın, Escrima uluslararası başkan yardımcılığı görevine getirildi

Türkiye Escrima Kali Federasyonu Başkanı Mustafa Günaydın, Birleşik Dünya Serrada Escrima Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı görevine getirildi.

MTÜ'de, Kalite Kurul Üyeleri toplantısı yapıldı

Malatya Turgut Özal Üniversitesi (MTÜ) Rektörü Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut, üniversite bünyesinde uluslararası tanınabilir bir akreditasyon sistemi kurmayı ve kariyerini yapabilen mezunlar veren bir üniversite olmayı hedeflediklerini söyledi.

Pütürge'de muhtarlar bir araya getirildi

Malatya'nın Pütürge ilçesinde muhtarlar bir araya getirildi.

Niyazi Mısri anılıyor

Malatyalı Mutasavvıf Niyazi Mısri'yi anma programı kapsamında 'Niyazi Mısri Okumaları' adlı etkinlik dizisine başlandı.

Üniversite Camisi için kermes düzenlendi

Malatya İnönü Üniversitesi kampüsünde inşaatı devam eden Üniversite Camisi için kermes düzenlendi.

Milletvekili Kahtalı'dan, Başkanı Güder'e ziyaret

AK Parti Malatya Milletvekili Hakan Kahtalı, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder'i ziyaret etti. Burada konuşan Milletvekili Kahtalı, 'Başkanımızın 5 yıllık süreçte çok önemli hizmetler getireceğine inanıyorum' dedi.

Esnaf Ve Sanatkarlara Faiz İndirim Müjdesi

Esnaf Ve Sanatkarlara Faiz İndirim Müjdesi

Rektör Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut 3'ncü kitabını imzaladı

Malatya Turgut Özal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut, üçüncü kitabı 'Doğadan Hayat var' için Ankara Kitap Fuarında okurlarıyla buluştu.

ESKKK Başkanı Ali Evren'den Barış Pınarı değerlendirmesi

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi (ESKKK) Başkanı Ali Evren, Barış Pınarı Harekatı'nı değerlendirerek, Dua ediyoruz ki, 5 günlük çekilme süreci sonunda bölge teröristlerden temizlenecek ve Türk Silahlı Kuvvetleri de böylece Barış Pınarı Harekatını devam ettirmeyecektir' dedi.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, gençlere hitap etti

Malatya Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Yeşilyurt Kent Konseyinin ev sahipliğinde, 30 farklı Gençlik Meclis Üyesinin katılımıyla düzenlenen 'Gençlik Hakları Çalıştayı' etkinliğine katılarak, Yeşilyurt Belediyesinin gençlere yönelik yatırımlarını anlattı.

Fotoğraf Sanatçısı-Yazar Lütfi Özgünaydın, sanatseverlerle buluştu

Fotoğraf Sanatçısı-Yazar Lütfi Özgünaydın, Malatya'da sanatseverlerle buluştu, söyleşiye katıldı ve kitaplarını imzaladı.

Başkan Çınar,Mutlu bir Yeşilyurt bırakmak hedefindeyiz

Malatya Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, 30 kentten daha kalabalık bir ilçe olduklarını belirtip, ' Gelecek nesillere 'Mutlu bir Yeşilyurt' bırakmak hedefindeyiz' ifadelerini kullandı.

MHP Malatya İl Kadın Kolları sergi düzenledi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Kadın Kolları İl teşkilatı tarafından el emeği göz nuru el işleri sergisi düzenlendi.

Malatya Sivil Toplum Platformundan Diyarbakır annelerine destek

Malatya'daki STK kadın kollarının bir araya geldiği bir heyetle Diyarbakır'a giden Malatya Sivil Toplum Platformu çocuklarını terör örgütünün elinden almaya çalışan annelere destek oldu.

İki şehir arasındaki sınır kavgası yeniden alevlendi: 5 yaralı

Malatya ile Adıyaman arasındaki sınır tartışması yeniden alevlendi. İddiaya göre Adıyaman'a sınır olan Kozluk Mahallesi'ndeki yaylada yol çalışması yapıldığı sırada bölgeye gelen Adıyamanlı yüz kişilik grup bölgenin kendilerine ait olduğunu ileri sürerek Malatyalılara saldırdı, olayda 5 kişi yaralandı.

Kadın oto yıkamacı erkeklere taş çıkartıyor

Malatya'da yaşayan Gülhan Solak isimli kadın, eşinin vefatı üzerine açtığı oto yıkama iş yeri ile hem çocuklarına bakıyor, hem de birçok kadına örnek oluyor.