Malatya

Malatya Haberleri

İtfaiye Sivil Savunma Günü’nü Çeşitli Etkinliklerle Kutladı

Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı tarafından 28 Şubat Sivil Savunma Günü dolayısıyla bir dizi etkinlik gerçekleştirildi.

Büyükşehir Belediyesi İlaçlama Çalışmalarına Hız Verdi

Malatya Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığına bağlı ekipler hava sıcaklıkların mevsim normallerinin üzerinde seyretmesiyle beraber haşere ile mücadele çalışmalarına hız verdi.

Malatya Kent Konseyi Kadın Meclisi  “Emanet” Konulu Program Düzenledi

Malatya Kent Konseyi Kadın Meclisi deprem sonrası sosyal ve kültürel etkinlikler yapmaya devam ediyor.

Zafer Mahallesi sakinlerinden rezerv alan talebi!

Yaklaşık 200 ağır hasarlı binası yıkılan, 50’ye yakında orta hasarlı binası da yıkılacak olan Malatya’nın Battalgazi ilçesine bağlı Zafer Mahallesi sakinleri boş tarlaya dönen mahallenin ‘rezerv alanı’ ilan edilmesini istiyor.

Büyükşehir Belediyesi’nden Öğrencilere Moral Hediyesi

Malatya Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından 6 Şubat depremlerinden etkilenen çocukların moral ve motivasyonlarını artırmak, deprem psikolojisinden uzaklaşmalarını sağlamak amacıyla akıl oyunları ile oyuncak dağıtımı gerçekleştirildi.

Halka Bir Dokun Bin Ah İşit

Asrın felaketi 6 Şubat depremlerin de en çok etkilenen Kurucaova’da yükselen ses…Halk diyor ki…“Bizi unuttular”

Başkan Gürkan’dan Berat Kandili Mesajı

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Berat Kandili vesilesiyle bir mesaj yayımladı.

Vali Ersin Yazıcı’dan Berat Kandili Mesajı

Malatya Valisi Ersin Yazıcı Berat Kandili Mesajı Yayımladı

Asrın Felaketinde Engelleri Birlikte Aşıyoruz

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Türkiye Sakatlar Konfederasyonu ve Tayvan Büyükelçiliği iş birliğiyle ‘Asrın Felaketinde Engelleri Birlikte Aşıyoruz Projesi’ kapsamında Malatya’daki engelli ve ihtiyaç sahibi vatandaşlara akülü ve manuel tekerlekli sandalye dağıtımı yapılıyor.

Atabey İskelesi Yanaşma Rampaları Yenilendi

Malatya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından yıpranan ve hasar gören Battalgazi Atabey Feribot İskelesi yenileniyor.

Vali Ersin Yazıcı Saray Mahallesi İnşaatını Yerinde İnceledi 

Vali Ersin Yazıcı; 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremlerden sonra ağır tahribat alan Malatya’da büyük oranda yıkılan kent merkezinde yerinde dönüşüm esas alınarak gerçekleştirilen ve yapımı devam eden, Şire Pazarı, Bakırcılar Çarşısı, Valilik Binası ve Saray Mahallesi inşaat alanlarında incelemelerde bulundu.

Başkan Gürkan: Birlik Beraberlik Gösterirseniz Bu Şehir İlelebet Payidar Kalır

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Nikah Sarayı’nda gerçekleştirilen Şehir Gönüllüleri Meclisi toplantısına katıldı.

Kale'de çiftçilere yönelik bilgilendirme toplantısı yapıldı

Malatya'nın Kale ilçesinde Tarım Sigortaları Havuzu (TARSİM) ve Ziraat Bankası tarafından çiftçilere yönelik tarımsal krediler bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Büyükşehir Belediyesi Mehmetçik Camii’ni Malatya’ya Kazandırdı

Malatya Büyükşehir Belediyesi bir yandan genel hizmet ve yatırımlarına devam ederken bir yandan da kamu kurum ve kuruluşlarıyla iş birliği içerisinde ihtiyaç duyulan hizmetleri tamamlayarak kamu kurumlarının kullanımına sunuyor.

Battalgazi Belediyesi ve İlçe Sağlık Müdürlüğü Personellerine Sigaranın Zararları Anlatıldı

Battalgazi Belediyesi ve Battalgazi İlçe Sağlık Müdürlüğü ‘Dünya Sigarayı Bırakma Günü’ kapsamında farkındalık ve bilgilendirme semineri düzenledi.

Başkan Zelyurt, Doğanşehir'de depremlerde hayatını kaybedenlerin mezarlarını ziyaret etti

Doğanşehir Belediye Başkanı Durali Zelyurt, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerde hayatını kaybedenlerin mezarını ziyaret etti.

Vali Ersin Yazıcı’dan 6 Şubat Deprem Mesajı

Malatya Valisi Ersin Yazıcı Kahramanmaraş merkezli depreminin 1. yılında Mesaj yayımladı.

Toplam 6532 haber.