Malatya

Malatya Haberleri

Doğanşehir Belediyesi'nde Eserlerin Toplu Açılışı Gerçekleşti

Doğanşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanarak hizmete sunulan hizmet ve yatırımların açılışı Doğanşehir Belediyesi Halk Ekmek Fabrikası’nda düzenlenen toplu açılış töreniyle gerçekleştirildi.

Vali Eşi Hanife Yazıcı’dan Kale İlçesine Ziyaret

Malatya Valisi Ersin Yazıcının Eşi Hanımefendi Hanife Yazıcı ve beraberindeki heyet, Kale ilçesinde ikamet eden Şehit Er Erdal Erdoğan’ın ailesini evlerinde ziyaret ederek bir süre sohbet edip sorun ve taleplerini dinledi.

Kale'de kitap okuma etkinliği gerçekleştirildi

Malatya'nın Kale ilçesinde Kütüphane Haftası dolayısıyla kitap okuma etkinliği düzenlendi.

Vali Eşi Hanife Yazıcı, Yazıhan İlçesine Hane Ziyareti

Malatya Valisi Ersin Yazıcının Eşi Hanife Yazıcı, hane ziyaretleri kapsamında Yazıhan ilçesinde ikamet eden 4 aileye ziyarette bulundu.

Vali Ersin Yazıcı’dan Battalgazi İlçesindeki Çiftliklere  Ziyaret

Malatya Valisi Ersin Yazıcı, çeşitli inceleme ve değerlendirmelerde bulunmak üzere Battalgazi ilçesinde faaliyet gösteren çiftlikleri ziyaret etti.

Başkan Gürkan Mezarlık İşleri Yeni Hizmet Binasında Personellerle Bir Araya Geldi

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Büyükşehir Belediyesi Mezarlık İşleri yeni Hizmet Binasında personellerle bir araya geldi. Burada personellerle birlikte iftar eden Başkan Gürkan, yeni hizmet binasının Malatya’ya hayırlı olması temennisinde bulundu.

Vali Eşi Yazıcı’dan Battalgazi ve Yeşilyurt İlçesindeki Ailelere Ziyaret

Malatya Valisi Ersin Yazıcının Eşi Hanife Yazıcı Battalgazi ve Yeşilyurt İlçesindeki Ailelere Ziyaret Gercekleştirdi.

Su Ürünleri Av Yasağı Başlıyor 1 Nisan'da Başlıyor

Malatya Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü, su ürünleri av yasağının 1 Nisan’da başlayıp 30 Haziran’da sona ereceğini açıkladı.

Malatya'da down sendromlular için etkinlik düzenlendi

Malatya'da, 21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü etkinlikleri kapsamında Turgut Özal Üniversitesinde etkinlik düzenlendi.

Arguvan'da öğrenciler bağımlılık konusunda farkındalık oluşturdu

Malatya'nın Arguvan ilçesinde Şehit Tuncay Göksu Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencileri, bağımlılıkla mücadele kapsamında hazırladıkları broşürleri esnafa ve vatandaşlara dağıttı.

Vali Eşi Hanife Yazıcı; Miad Evlerindeki Çocuklarla İftar Yemeği

Malatya Valisi Ersin Yazıcı’nın Eşi Hanife Yazıcı, Miad Evlerinde kalan çocuklarımızla iftar yemeğinde bir araya geldi.

Malatya'da evde sağlık hizmetleri ekibi 86 yaşındaki kişiyi ziyaret etti

Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Evde Sağlık Hizmetleri ekipleri, Yaşlılar Haftası etkinlikleri kapsamında 86 yaşındaki Sıdıka Aydoğan'ı ziyaret etti.

Somuncu Baba Derneğinden ramazan yardımı

Somuncu Baba Eğitim Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği, Ramazan yardımları kapsamında Balkanlar ve Afrika'daki ihtiyaç sahiplerine gıda kolisi ve sıcak yemek yardımı ulaştırıyor.

Vali Eşi Hanife Yazıcı Akçadağ İlçesine Ziyaret

Malatya Valisi Ersin Yazıcı'nın Eşi Hanife Yazıcı, ilçe ziyareti kapsamında ilk olarak Akçadağ Kaymakamlığına ziyarette bulundu.

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi Kutlandı

Malatya'nın Kale ve Darende ilçelerinde 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. yıl dönümü dolayısıyla tören düzenlendi.

Malatya'da öğrencilerinden hastanede tedavi gören çocuklara moral ziyareti

Arguvan Şehit Tuncay Göksu Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencileri, hastanede tedavi gören çocuklara moral ziyaretinde bulundu.

Başkan Gürkan, Gençlik Kampımız Türkiye’deki En Donanımlı Parklardan Biridir

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan Beydağı Tabiat Parkı içerisinde bulunan Beydağı Gençlik Kampında İncelemelerde bulundu. Başkan Gürkan, Gençlik kampının kısa süre zarfında açılacağı söyledi.

Ülkü Ocakları Ramazan Ayı Boyunca İftar Verecek

Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanlığı her yıl geleneksel hale getirmiş olduğu "Ocak Sofrası İle Gönül Birliği" adı altında Ramazan Ayı boyunca iftar yemeği verecek.

Doğanşehir Belediye Meclis toplantısı yapıldı

Doğanşehir Belediye Meclis toplantısı Doğanşehir Belediye Başkanı Durali Zelyurt, başkanlığında yapıldı.

Toplam 6538 haber.