Magazin

Magazin Haberleri

Yolun enleri ödüllerini alacak

Gaziantep de düzenlenen ödül töreninde yolun enleri ödülleri ile buluşuyor.

Ünlü modacı Andıç, bu yaz trendlerine uygun önerilerinde bulundu

Ünlü modacı Kumaşçı Cafer Andıç, 2022 ilkbahar, yaz trendlerine uygun önerilerinde bulundu.

Köksal Baba Trabzonspor formasıyla klipte yer aldı

'Köksal Baba' olarak tanınan sosyal medya fenomeni Köksal Bektaşoğlu, taraftarı olduğu Trabzonspor'un formasını giyerek, yakın zamanda müzikseverlerle buluşacak olan gurbetçi şarkıcı Kadr'nin 'Sıkıntı Yok' adlı klibinde yer aldı.

Güzellik koçu Özkaya, Diyarbakır'da güzelliğe yeni soluk getirdi

Diyarbakır'da güzellik sektörüne yenilikleri kazandırarak adından sıkça bahsettiren güzellik koçu Semra Özkaya, uluslararası yeni çıkan ürünlerin ilk durağı oldu.

Gaziantepliler yeni yılda Grup Armoni ile çoştu

Gaziantepliler yeni yıla Şirehan'da düzenlenen muhteşem bir organizasyonla girerken gecede sahne alan Grup Armoni konukları çoşturdu.

Modacı Miralay şık ve göz alıcı görünmenin sırlarını açıkladı

Modacı ve kadın girişimci Betül Miralay, özel bir davette şık ve göz alıcı görünmenin sırlarını açıkladı.

Genç müzisyen Vaypier, listelere giriyor

Müzik camiasında ve sosyal medyada 'Vaypier' adıyla bilinen Ahmet Kaya Büyükdoğu son zamanların fenomen listesine girmeyi başarıyor.

İranlı televizyoncu Hamasha 'Yeni programa başlayacağım'

İranlı televizyoncu Hamasha ismiyle bilinen Mohammed Qadhi Qanıe, hazırlıklarını tamamladığı yeni programına yakında başlayacağını söyledi. Hamasha 'Uzun zamandır hazırlıklarını sürdürdüğümüz TV programı yakın zamanda yayınlanacak' dedi.

Ünlü belgesel yönetmenleri Malatya'ya hayran kaldı

Ünlü belgesel yönetmenleri Nuray Kayacan ve Belgesel kurucu Koray Sümbül Malatya' hayran kaldı.

Bodrum yılbaşına hazırlanıyor

Bodrum'da yılbaşı partisi hazırlıkları hummalı bir şekilde devam ediyor. 18 Aralık'tan, 3 Ocak'a kadar sürecek olan bir yılbaşı partisi programı hazırlayan Bodrum Belediyesi, günler öncesinden Bodrum'un mahalle ve caddelerinde yeni yıl öncesinde ışıklandırma çalışmaları gerçekleştiriyor.

Ekinci'den yeni başlayan modellere öneri

Başarılı bir meslek sürdüren ünlü model Duygu Ekinci, modelliğe yeni başlayanlar için önerilerde bulundu.

Demircan, 'Sinemaya yatırım kültürümüzün aktarımına yaptığımız en önemli yatırım'

10'uncusu düzenlenen Malatya Uluslararası Film Festivali kapsamında Malatya'ya gelen Kültür ve Turizm Bakan yardımcısı Ahmet Misbah Demircan, Malatya Valiliği döneminde festivalin başlamasına destek veren Ulvi Saran ve Serdar Gökhan ödül töreni öncesinde basına açıklamalarda bulundu.

10 Malatya Uluslararası Film Festivali'nde ödüller sahiplerini buldu

Bu yıl 10'uncusu düzenlenen Malatya Uluslararası Film Festivali'nde, yönetmenliğini Fikret Reyhan'ın yaptığı 'Çatlak' filmi En İyi Film ödülünü alırken, En iyi Yönetmen ödülünü ise 'İki Şafak Arasında' filminin yönetmeni Selman Nacar'a verildi.

70’lerin ünlü sanatçısı Selçuk Alagöz:

Şarkıcı, besteci, söz yazarı ve aranjör olan Selçuk Alagöz, eşi Birsen Alagöz ile evliliklerinin 50'nci yıl dönümlerini kutladı. Alagöz, geçmişteki müzik ile şimdi yapılan müziklerin arasındaki farkı anlatarak, iş yapamaz hale geldiklerini açıkladı.

Hollywood'un Türk oyuncusunun hayali Cüneyt Arkın ile oynamak

Hollywood'da birçok ünlü oyuncu ile aynı filmde oynayan Türk asıllı oyuncu Birol Tarkan Yıldız, örnek aldığı oyuncunun Cüneyt Arkın olduğunu belirterek, 'Hollywood'da Mel Gıbson gibi gurur verici insanlarla çalışmak çok güzel bir duygu ama benim hayran olduğum oyuncu Cüneyt Arkın ve onunla bir filmde rol alabilseydim olağanüstü bir şey olurdu' dedi.

Yeşilçam oyuncuları Engin Çağlar ve Meral Konrat hayranlarıyla buluştu

Yeşilçam sinema oyuncuları Engin Çağlar ve Meral Konrat, Malatya'da hayranlarıyla buluşarak neşeli dakikalar yaşattı.

Kadir İnanır, 22 gün sonra PAÜ’ye böyle veda etti

Muğla'da geçirdiği beyin kanaması sonucunda acil ameliyata alınan Kadir İnanır, 22 gün sonra Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Hastanesi'nden taburcu edilerek uğurlandı.

Başkan Çınar, sanatçıları tarihi konakta ağırladı

Sinema sanatçıları ve sanat dünyasının tanınmış isimleri, Yeşilyurt'un tarihi ve kültürel hazinelerinin bugünden geleceğe taşınması adına Malatya'nın Yeşilyurt Belediyesi tarafından restore edilen Tarihi Yeşilyurt Konakları ile müzeleri gezdiler.

Başkan Fatma Şahin, Zara ile düet yaptı

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Zara ve Oğuzhan Koç'un sahne aldığı 25 Aralık Halk Konserleri, Gazianteplilere unutulmaz bir gece yaşattı. Konserin sonunda Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Zara ile beraber 'Bahçelerde Mor Meni' türküsünü söyledi.

Toplam 343 haber.