Magazin

Magazin Haberleri

Bülent Ersoy, Ordu’da mağaza açılışına katıldı

Türkiye'nin 'Diva' lakaplı ünlü sanatçısı Bülent Ersoy, Ordu'da bir mücevher mağazasının açılışına katıldı. Diva'ya Ordulu vatandaşların ilgisi yoğun oldu.

Hakan Ural zincir market yöneticisinin açıklamalarına tepki gösterdi

Hakan Ural, zincir market üst yöneticisinin açıklamalarına canlı yayında tepki gösterdi.

Balıkesir’de Ferhat Göçer rüzgarı esti

Balıkesir Büyükşehir Belediyesinin Öğretmenler Günü dolayısıyla düzenlediği konserde Ferhat Göçer rüzgarı esti.

Altın Toprak ödülleri 4. yılına hazırlanıyor

Meya Ajans tarafından yapılan Diyarbakır Altın Toprak ödüllerinin 4'üncüsü aralık ayında yapılacak.

Birleşmiş milletler toplantısı gibi düğün

Gıda ve medikal ürün sektöründe Türkiye'nin önde gelen ihracatçılarından olan Günel Dış Ticaret A.Ş'nin yönetim Kurulu Başkanı Osman Günel'in oğlu Mehmet Günel, dünyanın 7 farklı ülkesinde söz sahibi olan firmaların üst düzey yöneticilerinin de katıldığı düğün ile dünya evine girdi.

Cumhuriyet Bayramı'nda Kıraç coşkusu

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri çeçrçevesinde düzenlenen 'Cumhuriyet Konseri'nde ünlü şarkıcı Kıraç, gazi şehirlilerle bir araya geldi.

Genç modacıdan dünyaya yeni tasarım

Genç modacı Ayşegül Eraslan kendine özgü tasarımlarıyla dünya standartlarının üzerine çıkarak moda camiasına yenilikler katmaya devam ediyor.

Hülya Avşar ile tanındı, Cumhurbaşkanı Erdoğan için yeniden yazmaya başladı

Bir dönem Hülya Avşar'ın kızı Zehra Çilingiroğlu için yazdığı şarkı sözleriyle tanınan Şair İsmail Kurt, 20 yıl sonra yeniden yazmaya başladı. Kurt'u yeniden yazdıran ise Türk Silahlı Kuvvetlerinin, YPG/PKK tarafından Suriye'nin kuzeyinde işgalde tutulan bölgelere yaptığı harekatlar ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talebi oldu.

2. Uluslararası Diyarbakır Kısa Film Festivali başladı

Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Sinema Genel Müdürlüğü'nün katkılarıyla ve Diyarbakır Valiliği ile Diyarbakır Büyükşehir Belediyesinin paydaşlığında düzenlenen 2. Uluslararası Diyarbakır Kısa Film Festivali başladı. 12 Ekim Çarşamba günü söyleşi, masterclass ve film gösterimleriyle başlangıcını yaparken, görkemli bir açılış töreniyle izleyicisiyle buluştu.

Başarılı sanatçı, yeni şarkısı 'Lafımı Kesme' ile dinleyici ile buluştu

Son dönemde yaptığı işlerle adından söz ettiren ve şarkıları milyon izlenmeye ulaşan sanatçı Duru Kurt, yeni şarkısı 'Lafımı Kesme' ile dinleyicileriyle buluştu.

(Foto bekleniyor) 2. Uluslararası Diyarbakır Kısa Film Festivali başlıyor

Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Sinema Genel Müdürlüğü'nün katkılarıyla ve Diyarbakır Valiliği ile Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'nin paydaşlığında düzenlenecek olan 2. Uluslararası Diyarbakır Kısa Film Festivali, 12 Ekim Salı günü etkinlikleri ve açılış töreniyle başlıyor.

Siyaset dünyasını buluşturan düğün

Gazeteci yazar Yener Atlı, kızı Melis Atlı'yı evlendirdi. Melis Atlı ile Halil İbrahim Karakoç'un nikh merasimi, iş, sanat ve siyaset dünyasını bir araya getirdi.

2. Uluslararası Diyarbakır Kısa Film Festivalinin jüri üyeleri belli oldu

Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Sinema Genel Müdürlüğünün katkılarıyla ve Diyarbakır Valiliği ile Diyarbakır Büyükşehir Belediyesinin paydaşlığında düzenlenecek olan 2. Uluslararası Diyarbakır Kısa Film Festivaline çok az bir süre kaldı. 12-15 Ekim tarihleri arasında sinemaseverlerle buluşacak olan festivalin yarışma filmleri ve onur ödülleri açıklanmıştı. Diyarbakır Kültür Sanat ve Sinema Derneği (DİSİNEDER) tarafından gerçekleştirilecek olan 2. Uluslararası Diyarbakır Kısa Film Festivalinin yarışma filmlerini değerlendirecek olan jüri üyeleri belli oldu.

Gaziantep'te Avrupa araştırmacıları gecesi

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nin katkılarıyla, Avrupa Komisyonu EDUCATE Projesi ile Avrupa Araştırmacıları Gecesi eş zamanlı olarak Gaziantep ve İstanbul'un Tuzla ilçesinde gerçekleşti.

Mehmet Ali Erbil ve oyuncu Elif Güçkıran'dan Diyarbakır'a kütüphane desteği

Mehmet Ali Erbil ve oyuncu Elif Güçkıran, Diyarbakır'ın Ergani ilçesinde katkılarıyla kurulan Şehit Birol Öztekin Ortaokulu'nun kütüphanesinin açılışına katıldı.

Ferhat Göçer sevilen şarkılarını Hataylılar için seslendirdi

EXPO 2021 Hatay organizasyonu sevilen ünlü sanatçıları ağırlamaya devam ediyor. Antakya alanı bu kez sanatçı Ferhat Göçer'i konuk etmenin heyecanını yaşadı.

2. Uluslararası Diyarbakır Kısa Film Festivali başlıyor

Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Sinema Genel Müdürlüğü'nün katkılarıyla ve Diyarbakır Valiliği ile Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'nin paydaşlığında düzenlenecek olan Uluslararası Diyarbakır Kısa Film Festivali, ikinci yılında sinemaseverlerle buluşmaya hazırlanıyor.

Şahinbey'de Kubat ve Buray rüzgarı

Şahinbey Belediyesi'nin 09-11 Eylül tarihleri arasında Şahinbey Parkında düzenlediği 5. Uluslararası Folklor Festivali'nde Kubat ve Buray verdiği konser ile gençleri coşturdu

40 yılın deneyimi 40 günlük evli çiftlere aktardılar

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, evliliklerinde 40. yılı geride bırakan 35 çifti, evliliklerinin 40. gününde olan 35 çifti bir araya getirdi. Başkan Fadıloğlu, 'Aile müessesesi, ne kadar güçlü olursa ülke de o kadar güçlü olur' dedi.

Toplam 343 haber.