Magazin

Magazin Haberleri

Kadrajımdan Çocuk Kısa Film Yarışmasına rekor katılım

Doğu Pediatri Derneği tarafından bu yıl 1.'si düzenlenecek olan kongrenin ve kongre bünyesinde yapılacak olan kısa film yarışmasına Avusturalya, Amerika, İtalya başta olmak üzere 67 ülkeden 897 film başvurdu.

Asker selamı veren canlı heykel rekor denemesine başladı

Tiyatro oyuncusu ve yönetmen İbrahim Şahin Uyumaz, Cumhuriyet Bayramı'nın 98'nci yıl kutlamaları çerçevesinde bir rekora imza atmak için gösteriye başladı.

Gülper Refiğ, eşinin yarım kalan projelerini tamamlayacak

Ünlü Sinema Yönetmeni merhum Halit Refiğ'in eşi Gülper Refiğ, bir söyleşi programında, eşinin yarım kalan projeleri olduğunu ve bunları tamamlamak istediğini söyledi.

Dünyaca ünlü yönetmen Bobby Roth Bodrum’da

Türkiye'de de ilgiyle izlenen Lost, Prison Break, Criminal Minds gibi dünya çapında dizilere imza atan Amerikalı ünlü yönetmen Bobby Roth Bodrum'da film çekmek için kolları sıvadı.

Baran'a bir ödül de Türk dünyasından

6. Türk Dünyası Belgesel Film Festivalinin birincilik ödülünü 'Bu da mı gol değil' belgesel filmiyle Feyzi Baran kazandı.

Rimena Giyim çevre ve hayvan dostu koleksiyonu oluşturdu

Rimena Giyimin, tasarımcısı Abdulselam Dalmış yeni sezon için oluşturduğu koleksiyonunda sürdürebilir malzemeler ile çevre ve hayvan dostluğuna çalıştı.

Diyarbakır'da ünlü modacı Andıç'a yoğun ilgi

Bir dizi etkinlik ve programa katılmak üzere Diyarbakır'a gelen ünlü modacı Cafer Andıç, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Diyarbakır Altın Toprak Ödülleri gecesine yoğun ilgi

Meya Ajans tarafından Diyarbakır'da üçüncüsü düzenlenen 'Altın Toprak' ödül gecesinde ödüller sahiplerini bulurken, geceye yoğun ilgi gösterildi.

Milyon dolarlık yatlar ardı ardına yanaştı, bakan bir daha baktı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde Gemi Yanaşma İskelesi'ne 3 büyük lüks yat ardı ardına demirledi. Lüks yatları görenler dakikalarca bakarken, her yatın üzerindeki helikopterler ise dikkatlerden kaçmadı.

Ünlü modacı Demiray şık tasarımlarıyla büyüledi

Ünlü modacı Recep Demiray, Moda Tasarımcılar Birlik ve Dayanışma Derneği (MTB) tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen Fashıon Week İstanbul moda haftasında tasarladığı birbirinden şık tasarımlarıyla geceye katılanları büyüledi.

Genç girişimciden Diyarbakır'a ünlü akımı

Diyarbakır'da VDA grup olarak eğlence sektörüne yenilikler katan genç işletmeci Azad Gönder, ünlü akım takvimini paylaştı.

'Sosyal medyada sosyalleşen bireylerde duygusal açlık çok yaygın'

Sosyal medyada sosyalleşen bireylerde duygusal açlığın çok yaygın olduğu açıklayan sosyal medya danışmanı Fırat Ögeday, bu durumun kişiyi depresyona kadar sürükleyebileceğini kaydetti.

Dünyaca ünlü oyuncu İstanbul’da

Dünyada büyük yankı uyandıran La Casa De Papel dizisinin oyuncusu Pedro Alonso O'choro, yeni yayınlanan 'Filipo'nun Kitabı'isimli eserinin tanıtımı için İstanbul'a geldi.

Diyarbakır Altın Toprak Ödülleri gala gecesi için geriye sayım başladı

Meya Ajans tarafından düzenlenen 3. Diyarbakır Altın Toprak ödülleri, için geri sayım başladı. Ödül töreni galasının 21 Ekim'de yapılacağı belirtildi.

Bağlar'da 9 ayda 915 nikah işlemi

Diyarbakır'ın Bağlar İlçe Belediyesi, pandemi sürecinde çiftlerin evlilik işlemlerinde zorluk yaşamaması için kolaylıklar sağlayınca bir önceki yıla göre ilgi patlaması yaşandı. Bir önceki yılda bin 500 çift evlenirken, bu yılın ilk 9 ayında bu rakam 900'u geçti.

Kırmızı ışıkta bekleyip yeşil ışıkta geçen köpek görenleri şaşırtıyor

Malatya'da bir köpeğin vatandaşlar gibi yaya geçidinde kırmızı ışıkta bekleyip, yeşil ışık yanınca karşıya geçmesi görenleri şaşırttı.

Modern çağın tesettür giyimine yön veren sırlar

İnfluencer ve aynı zamanda bir iş kadını olan Betül Miralay, modern çağın tesettür giyimine yön veren ipuçlarının sırrını verdi.

Gençlik ve çocuk festivalinde renkli görüntüler

Adıyaman Belediyesi tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen Adıyaman Gençlik ve Çocuk Festivali renkli görüntülere sahne oldu.

Ünlü sanatçı Mustafa Ceceli Diyarbakır'da sevenleri ile buluştu

Diyarbakır'da gerçekleşen 'Gençlik Festivalinin' 3'üncü gününde ünlü sanatçı Mustafa Ceceli sahne aldı. Konser alanı hıncahınç dolarken, Ceceli Kürtçe şarkılar da seslendirdi.

Toplam 343 haber.