Genel

genel

Genel Haberleri

Üniversiteden mezun olmak için 70 yaşında İngilizce öğreniyor

Nevşehir'de yaşayan 3 çocuk, 7 torun sahibi 70 yaşındaki Metin Yıldız, Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Sosyal Bilimler Bölümü'nde kaldığı tek dersten geçip mezun olabilmek için İngilizce kursuna gidiyor.

Vali Ersin Yazıcı’dan Devlet Teşvikleri Tanıtım Günleri Fuarına Ziyaret

Vali Ersin Yazıcı; Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığının koordinasyonunda millet ve devlet arasındaki iletişimi güçlendirmeyi, devletimiz tarafından sunulan kamu hizmetlerini tanıtmak amacıyla gençlere yönelik düzenlenen "Devlet Teşvikleri Tanıtım Günlerine” katıldı.

Marketlerde Eş Zamanlı Fahiş Fiyat Ve Etiket Denetimi Yapıldı.

Ticaret Bakanlığı ekipleri, yaklaşan ramazan ayı öncesince aralarında Ankara, İstanbul, İzmir ve Adana'nın da bulunduğu 10 ildeki marketlerde temel gıda ve ihtiyaç ürünlerine yönelik fahiş fiyat ile etiket denetimi gerçekleştirdi.

Kültür Mirası Okulu’nda Malatya Basın Tarihi Konuşuldu

Malatya Kent Konseyi Toplantı Salonu’nda yapılan üçüncü dersin üçüncü konuğu Tarihçi-Yazar Nezir Kızılkaya oldu. Kızılkaya, “Malatya Basın Tarihi” hakkında bilgi verdi.

Bakan Ersoy, kendi imkanları ile 150 depremzede esnafa klima gönderdi

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, aynı zamanda Deprem Koordinatör Bakanı olduğu Malatya’da depremin 1. Yıldönümünde esnaf gezisi esnasında talep edilen klimaları kendi kişisel imkanları ile karşılayıp gönderdi.

Vali Ersin Yazıcı’dan Şehit Ailelerine Anlamlı Ziyaret

Malatya Valisi Ersin Yazıcı, Şehit Er Metin Selçuk’un, Şehit Astsubay Kıdemli Çavuş Nurettin Metin’in ve Şehit Piyade Üsteğmen Orhan Ünsal’ın Battalgazi ilçesinde ikamet eden ailelerini evlerinde ziyaret etti.

Rektör Bentli Devlet Teşvikleri Tanıtım Günleri'ne Katıldı

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı’nın organize ettiği Devlet Teşvikleri Tanıtım Günleri’ne Malatya Turgut Özal Üniversitesi olarak katılım sağladık.

5 Çift 4 Yılda Bir Gelen 29 Şubat"Ta Dünyaevine Girdi

Malatya'da 5 çift, 4 yılda bir gelen "29 Şubat"ta dünyaevine girmeyi tercih etti.

Malatyalı Genç Girişimci Çağrı Avcu İNTİSAD Başkan Vekili Seçildi

Malatyalı Genç Girişimci Çağrı Avcu İNTİSAD 3. Genel Kurul Toplantısın da Başkan Vekili Seçildi.

Vali Eşi Hanife Yazıcı’dan Engelsiz Yaşam Merkezine Ziyaret

Malatya Valisi Ersin Yazıcı'nın Eşi Hanife Yazıcı ve beraberindeki heyet; ziyaretler kapsamında, ilk olarak 6 Şubat depremlerinde zaruret içinde olan depremzede vatandaşlara yardımlarını ulaştırmaya devam eden Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfını ziyaret etti.

CİMER‘E 2023 Yılında Da 7 Milyon 650 Bin Başvuru Gelmiş

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından hizmet kalitesini arttırmak amacıyla Malatya'da "CİMER Eğitim ve Bilgilendirme Toplantısı" düzenlendi.

Malatya'da 3.6 büyüklüğünde deprem

AFAD, Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde 3.6 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini duyurdu

Malatya’yı ortak akıl ile ayağa kaldırmak hepimizin dileği

Yeniden Refah Partisi Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Murat Aslan, Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin’i ziyaret etti.

Keskin, Hepimizin Malatya için mücadele etmesi gerekiyor

Saadet Partisi İl Başkanı Mustafa Canbay, Saadet Partisi Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Cumali Akça ve partililer Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin’i ziyaret etti.

Gürkan: Kayısıcı Esnafımızı Sağlık Ve Hijyen Noktasında Kaliteli Bir Mekâna Kavuşturduk

Başkan Gürkan: Büyükşehir Belediyesi olarak her türlü imkânı esnaf arkadaşlarımızın lehine kullanacağız. Vatandaşlarımız müsterih olsun vatandaşlarımızın huzuru, sağlığı ve işlerinin daha kaliteli bir şekilde yapmalarını sağlamak için çalışıyoruz.

Maden Ocağında Göçük Meydana Geldi

Elazığ'ın Palu ilçesinde maden ocağında göçük meydana geldi.

Trafik Kazasında Hayatını Kaybeden Teğmen Toprağa Verildi

İzmir'de geçirdiği trafik kazası nedeniyle hayatını kaybeden jandarma teğmen Enes Bağcı, Antalya'nın Kumluca ilçesinde toprağa verildi.

Berat Kandili İdrak Edildi

Malatya'nın Battalgazi ilçesinde Kernek Karagözlüler Camisi'nde program düzenlendi.

Başkan Şengönül'den Berat Kandili Mesajı

Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanı Turgay ŞENGÖNÜL, Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak hemşehrilerimizin ve Türk İslam aleminin Berat Kandilini kutladı.

Toplam 3710 haber.