Genel

genel

Genel Haberleri

Vali Yazıcı Fırat Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Toplantısına Katıldı

Fırat Kalkınma Ajansı (FKA) Yönetim Kurulu toplantısı Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta başkanlığında Bingöl’de yapıldı.

Malatya İçin Ortak Akıl İle Hareket Etmeliyiz

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, “Malatya yıkılmış değil, çökmüş bir şehir. Malatya’yı yeniden ayağa kaldırmak için hepimizin birlikte ortak akıl ile mücadele etmemiz lazım.” dedi.

Mete Yarar'dan Ülkü Ocaklarına övgü Doğru yoldasınız arkadaşlar

Güvenlik politikaları uzmanı Mete Yarar, Ülkü Ocaklarının eğitim ve kültür faaliyetlerini takdir etti. Yarar konuşmasında, "Doğru yoldasınız arkadaşlar. Kitap basmak, geçmişi hatırlatmak, değer oluşturabilmek siyaseten çok önemli." ifadelerini kullandı.

AK Parti Malatya İlçe Meclis Üyeleri Açıklandı

Malatya'da Büyükşehir ve ilçe belediye başkan adaylarının belirlenmesinin ardından belediye meclis üyeliği listeleri de açıklandı.

Deprem bölgesinde primler ötelenmek yerine, hiç alınmasın

TESK Yönetim Kurulu Üyesi, Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Sayın Vedat Işıkhan’dan, Bağ-Kur prim ve sosyal güvencelerin deprem bölgesinde ötelenmek yerine, hiç alınmamasını talep ettiklerini bildirdi.

Ölçü Aletleri Periyodik Muayene Başvuruları İçin Son Gün 29 Şubat!

Her türlü ölçü ve ölçü aletinin milli ekonominin ve ticaretin gereklerine ve kamu yararına uygun; doğru ayarlı, muayene ve damgası yapılmış olarak kullanılması 3516 sayılı Ölçüler ve Ayar Kanunu gereğidir.

Evlilikte Boğulma Teorisi

“Evlilikte Boğulma Teorisi”, çiftler arasında duygusal bir boşluk veya beklentilerin karşılanmaması sonucu ortaya çıkabiliyor.

Kayısı Üreticilerine Monilya Hastalığı Uyarısı

Malatya'da üreticilere ağaçlarda büyük hasara neden olan monilya ve zamklama hastalığına karşı ilaçlama uyarısı yapıldı.

Muhtar Adayı Tuğba Farımaz Seçim Ofisini Açtı

Malatya'nın Yeşilyurt İlçesinin kadim mahallelerinden Zaviye Mahallesine Muhtar adayı Tuğba Farımaz seçim ofisinin açılışını gerçekleştirdi.

Trafik kazasında ölen polis memuru için tören düzenlendi

Adıyaman'da meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden polis memuru Furkan Erkuş'un naaşı düzenlenen törenin ardından memleketi Elazığ'a uğurlandı.

Büyükşehir Belediye Meclisi Şubat Ayı Iv. Birleşimi Yapıldı

Malatya Büyükşehir Belediyesi Şubat Ayı Meclis Toplantısının IV. Birleşimi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Çolak Başkanlığı’nda 19 Şubat 2024 Pazartesi günü saat 14.00’te Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi.

Ağır hasarlı binaların yıkımı sürüyor

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen Şanlıurfa'da, ağır hasarlı binaların yıkımı sürüyor.

Fırat Edaş Saha Ekibine Güvenli Sürüş Eğitimi 

Doğu Anadolu Bölgesi’nde yaklaşık 2 milyon nüfusa elektrik dağıtım hizmeti sunan Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş.’nin saha ekibi, trafikte olası kaza ve arıza risklerini azaltmak adına teorik ve uygulamalı “Güvenli Sürüş Eğitimi” aldı.

YSK deprem bölgesinde incelemelere başladı

Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Başkanı Ahmet Yener, deprem bölgesinde incelemelere başladıklarını belirterek, "Bu ziyaretlerin amacı deprem bölgelerimizin yerel seçimlere hazır olup olmadıklarını kontrol etmek, özellikle seçim kurullarımızın ihtiyaçlarının ne olduğunu yerinde gözlemlemek, ihtiyaçlarını gidermek, çözüm üretmek amacıyla bölgedeyiz." dedi.

Kayıp İşçileri Arama Çalışmaları 7'nci Gününde Devam Ediyor

Erzincan'ın İliç ilçesinde maden ocağındaki toprak kaymasında kaybolan 9 işçiye ulaşmak için başlatılan çalışmalar sürüyor.

Bugün Hava Nasıl Olacak? Sorusunu 87 Yıldır Yanıtlıyorlar

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 87 yıldır "Hava nasıl olacak?" sorusunun yanıtı için yaptığı tahminlerle vatandaşları bilgilendiriyor, kuvvetli meteorolojik hadiselerle ilgili verdiği erken uyarılarla da can ve mal kayıplarının önlenmesini sağlıyor.

Pençe-Kilit Operasyonu'nda şehit olan Salih Ay'ın naaşı Erzincan'a getirildi

Pençe-Kilit Operasyonu'nda şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Salih Ay için Erzincan Yıldırım Akbulut Havalimanı'nda karşılama töreni düzenlendi.

Malatya'da 3,8 büyüklüğünde deprem oldu

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Malatya'nın Darende ilçesinde 3,8 büyüklüğünde deprem olduğunu duyurdu.

Şehit Piyade Sözleşmeli Er Salih Ay'ın şehadet haberi ailesine verildi

Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Salih Ay'ın Erzincan'daki ailesine şehadet haberi verildi.

Toplam 3699 haber.