Çevre

Çevre

Çevre Haberleri

Malatyalı Üreticilere yılda 9 Milyon lira ek gelir

Tarım ve Orman Bakanlığı Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü, tarımda modern sulamayı yaygınlaştırmak, toplulaştırma çalışmalarıyla tarım arazilerinden en yüksek faydayı sağlamak, musluklara sağlıklı ve içilebilir su ulaştırmak ve yerleşim yerleri ile tarım arazilerini taşkın risklerine karşı korumak için tüm gücüyle çalışırken, sürdürülebilir su yönetimi anlayışıyla da suyun her damlasına sahip çıkıyor.

Bindal Mahallemizin Ulaşım Ağını Yeni Yatırımlarla Konforlu Hale Getiriyoruz

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Bindal Mahallesindeki Sathi Kaplama Ve Yol Açma Çalışmalarını İnceledi

Başkan Gürkan Fahiş Fiyatların Düşürülmesi Gerektiğini Yineledi

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan beton üreticilerine seslenerek, “Haksız kazanca yeltenmeye kalkmayalım” dedi.

Doğanşehir Belediyesi Kilitli Parke Taşı Çalışmalarına Devam Ediyor

Doğanşehir ilçesinde kilitli parke taşı çalışmaları hakkında değerlendirmelerde bulunan Doğanşehir Belediye Başkanı Durali Zelyurt, “Göreve başladığımız günden bu yana bir fazla hizmet etme, bir fazla soruna çözüm üretme noktasında Doğanşehir’imize layıkıyla hizmet etmeye devam ediyoruz.

Aksa Elektrik, elektrik tüketim oranlarını açıkladı

Aksa Elektrik, elektrik tüketiminin yılın üçüncü çeyreğinde geçen yılın aynı dönemine göre Çoruh bölgesinde yüzde 10, Fırat bölgesinde ise yüzde 9 arttığını bildirdi.

11 Kasım’da Dördüncü Etabında Ağaçlandırma Etkinliği Düzenlecek

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Yeşilyurt’ta ki park, sosyal yaşam alanları ile refüjlerin ağaçlandırma ve yeşillendirme çalışmalarının planlı bir şekilde yapılması amacıyla hizmete sunulan Tepeköy Fidanlık Alanını ziyaret ederek, ‘11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü’ dolayısıyla Beylerderesi Şehir Parkının dördüncü etabında yapılacak etkinlikler için gerçekleşen hazırlıkları inceledi.

100. Yıl Dönümü Dolayısıyla 1000 Fidan Toprakla Buluşturuldu

Malatya Valiliği organizasyonluğunda Malatya Büyükşehir Belediyesi, Malatya İl Emniyet Müdürlüğü ve Malatya İl Jandarma Komutanlığı koordinasyonunda Türkiye Cumhuriyetinin 100. Yıl dönümü dolayısıyla emniyet ve jandarma güçleri adına Orduzu Pınarbaşı’nda Fidan Dikim Töreni düzenlendi.

Emniyet ve jandarma personeli bin fidanı toprakla buluşturdu

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Cumhuriyet'in 100. yılı etkinlikleri kapsamında hatıra ormanına bin fidan dikti.

Kuzey Kuşak Yolu Açma Çalışmalarında Sona Gelindi

Yol medeniyettir düsturuyla hareket eden ve ulaşım noktasında Malatya genelinde yoğun bir çalışma içerisinde olan Malatya Büyükşehir Belediyesi yeni açılan cadde, bulvar ve kuşak yollarıyla da Malatya’nın geleceğine yatırım yapmaya devam ediyor.

Başkan Güder: Aralık Ayında Battalgazi’de 726 Deprem Konutunun Teslimi Yapılacak

Kahramanmaraş merkezli depremlerin büyük yıkıma neden olduğu Battalgazi ilçesinde afet konutlarının inşası sürüyor.

Darende'de Cumhuriyet'in 100. yılı dolayısıyla 100 fidan toprakla buluşturuldu

Malatya'nın Darende ilçesinde, ilkokul öğrencileri ve ilçe protokolünün katılımıyla Cumhuriyet'in 100. yılı dolayısıyla 100 fidan dikildi.

Başkan Çınar, Yeşiltepe’nin Gelişimi Yeşilyurt İçin Büyük Önem Taşıyor

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Hoca Ahmet Yesevi Mahallesinde Ki Yol Yenileme Hizmetlerini İnceledi

Başkan Çınar, Bostanbaşı Mahallesindeki Lavanta Parkı İnceledi 

Yeşilyurt İlçesinde bugüne kadar 235 parkı hizmete sunup, toplam 1 milyon 915 bin 831 metrekarelik yeşil alanı vatandaşların hizmetine sunarak kişi başına düşen yeşil alan miktarını 5,6’ya yükselten Yeşilyurt Belediyesi, ilçenin farklı bölgelerine inşa ettiği çok amaçlı sosyal yaşam alanlarıyla Malatya’nın yeniden imar, inşa ve ihya sürecine de katkı sunmaya devam ediyor.

100. Yılda Yeşil İyileşme Malatya’da Hayat Buluyor

WWF-Türkiye’nin (Doğal Hayatı Koruma Vakfı), afetlere karşı daha dirençli ve doğayla uyumlu bir gelecek için başlattığı “Yeşil İyileşme” çağrısının adımlarından biri olan Onarıcı Köy Projesi kapsamında ilk evin inşası 24 Ekim 2023 tarihinde başladı.

Emlak Konut İlk Kazmayı Malatya’da Vuruyor

Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, “220 dönümlük şehir merkezindeki ticari alanın dışında Niyazi Mısri dediğimiz şehrimizin batısındaki olan kısım ile doğu kısmındaki Cezmi Kartay ve Sivas Caddesine kadar olan kısmın da bu projeye entegre edilerek, bütüncül bir anlamda şehir merkezinin ayağa kaldırılması planlanmıştır.”

Malatya’da elektrik kesintisinin yaşanacağı mahalleler

FEDAŞ Malatya’da elektrik kesintisinin yapılacağı mahalleleri açıkladı.

Malatya’da 17 Ekimde elektrik kesintisi yaşanacak mahalleler

FEDAŞ Malatya’da elektrik kesintisinin yapılacağı mahalleleri açıkladı.

Başkan Çınar, Ulaşım Ağımızı Konforlu ve Modern Yollarla Genişletiyoruz

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Cafana Mahallesinde Ki Yol Yenileme Hizmetlerini İnceledi

Toplam 3263 haber.