Çevre

Çevre

Çevre Haberleri

Büyükşehir Belediyesinden Yoğun Kar Mesaisi

Malatya Büyükşehir Belediyesi, kar yağışıyla birlikte yüksek kesimlerde karla mücadele çalışmalarına anında başladı.

Yeşilyurt Belediyesi, Kar Yağışı Sonrası Sokak Hayvanlarını Unutmadı

Yeşilyurt Belediyesi Tarımsal Hizmetler Müdürlüğüne bağlı ekipler, soğuk hava ve yoğun kar yağışı sonucu yiyecek bulmakta zorluk çeken sokak hayvanları için besleme odaklarına kuru mama bırakıyor.

Yeşilyurt Belediyesi Ekipleri, Kar Yağışına Hızla Müdahale Ediyor

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Malatya’yı sabah saatlerinden itibaren etkisi altına alan kar yağışının ardından vatandaşların mağduriyet yaşamaması için iş makinaları ve personellerle birlikte kar temizleme ve küreme çalışmaları yaptıklarını söyledi.

İçmesuyu İsale Hattında Çalışmalar Aralıksız Devam Ediyor

Malatya Yeşilyurt İkizce Toki Deprem Konutları İçmesuyu İsale Hattında Çalışmalar Aralıksız Devam Ediyor

Evsel Atıklardan 1 Yılda 29 Milyon 119 Bin 874 Kw/H Elektrik Üretti

Malatya Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı Atık Yönetim Şube Müdürlüğü, Orduzu Mahallesi ve Kapıkaya Mevkiinde bulunan Katı Atık Depolama Alanlarında evsel atıklardan elektrik enerjisi üretiyor.

Başkan Güder, Kentsel Dönüşümde 25 Bin Konutu Hedefliyor

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’in girişimleri sonucunda Elazığ depremi sonrası risk alanı ilan edilen Şehit Fevzi Mahallesi’nde geçen yıl 679 konut hak sahiplerine teslim edilmişti.

Aydınlatma çalışmaları hız kesmeden devam ediyor

Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş. (Fırat EDAŞ), Malatya ilinde aydınlatma bakım onarım çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Fidanlarımızı Kendi Tesislerimizde Üreterek Bütçede Tasarruf Sağlıyoruz

Yeşilyurt Belediyesi Fidanlık Alanındaki çalışmaları inceleyen Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Tüketen değil üreten bir belediye olarak ihtiyaçlarımızı kendimiz karşılayarak kaynaklarımızı etkin bir şekilde kullanıyoruz.

Başkan Çınar, Topsöğüt Mahallesinde Yapımı Devam Eden Sanayi Sitesindeki Çalışmaları İnceledi

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, 6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen büyük depremlerin ardından bölge ekonomisini büyütmek ve istihdam olanaklarının artmasına katkı sunmak amacıyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla Topsöğüt mahallesinde yapımına başlanan Yeni Sanayi Sitesi alanındaki çalışmaları inceledi.

Maski, Atıksu Arıtma Tesisinde Çalışmalara Devam Ediyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Battalgazi ilçesinde bulunan İleri Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisinde, kapsamlı bir revizyon, bakım, onarım ve tadilat çalışmalarına devam ediyor.

Malatya'da nesli tehdit altındaki 'sarı benekli semender' görüldü

Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde, "Türk semenderi" olarak bilinen ve nesli tehdit altında olan "sarı benekli semender" görüldü.

Başkan Çınar, ‘Macera Tutkunları, Bu Parka Akın Edecek’

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar 28 oyunlu macera parkuru zipline, 15 oyunlu ağlı macera parkuru ve trambolin, dev salıncak, tubby slide (kar kızağı) ile tırmanma duvarlarını barındıran 48 farklı macera alanına sahip Şahintepesi Macera Parkına macera tutkunlarının büyük ilgi göstereceğini söyledi.

Tavuklarını telef eden tilkiyi doğaya bıraktı

Tilkinin kümeste yakalanması ve doğaya bırakılması cep telefonu kamerasıyla görüntülendi

Başkan Çınar, Yakınca Mahallesindeki Yol Düzenleme Çalışmalarını İnceledi

Yakınca mahallesinde gerçekleşen yol düzenleme çalışmalarını inceleyen Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, ilçe genelindeki güvenli, konforlu ve modern yolların sayısını hızla artırdıklarını söyledi.

Malatya'da yaralı bulunan atmaca tedavi altına alındı

Malatya'nın Battalgazi ilçesinde yaralı bulunan atmaca tedavi altına alındı.

Mahallelerin Sorunları Teker Teker Çözüme Kavuşuyor

Yeşilyurt Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri, yaşanan deprem felaketlerinde sonra ilçenin bazı bölgelerinde gerçekleşen enkaz ve hafriyat kaldırma işlemleri sırasında deforme olan yol ve kaldırımları, planlı bir çalışma neticesinde modern bir görüntüye kavuşturuyor.

Battalgazi’de Yol Yapım Çalışmalarına Tam Gaz Devam

Battalgazi İlçesinde üstyapı çalışmalarını aralıksız sürdüren Battalgazi Belediyesi, Elmasuyu Mahallesi’nde bozulan yollarda bakım, onarım ve yama çalışması gerçekleştirdi.

Battalgazi Belediyesi Enkaz Sonrası Temizlik Çalışmalarını Aralıksız Sürdürüyor

Depremin izlerini her mahallede silmek adına faaliyetlerine devam eden Battalgazi Belediyesi, Fırat Mahallesi’nde enkaz sonrası temizlik çalışması gerçekleştirdi.

Toplam 3264 haber.