Genel Başkan Maskar' Başarı Tesadüf Değildir'

Akçadağ Dayanışma Derneği Genel Başkanı Murat Maskar' Ramazan Özcan Başkanımızı ve Yönetimini Kutluyoruz'

PAYLAŞ
Malatya Sürmanşet - Malatya Sürmanşet

 Geçtiğimiz hafta Malatya Ticaret Borsası Başkanlığına seçilen ve yeniden güven tazeleyen Başkan Ramazan Özcan’a Tebrik ziyaretleri yoğun şekilde devam ediyor.

          Malatya’nın önemli aktif Sivil Toplum Kuruluşu Akçadağ Dayanışma Derneği Genel Merkez Genel Başkanı Murat Maskar ve Yönetim Kurulu Üyeleri ziyarette bulundu.

Genel Başkan Maskar” Başarı Tesadüf Değildir”

         AKÇADAĞDER Genel Başkanı Murat Maskar” Akçadağ Dayanışma Derneği Genel Merkezi olarak Ticaret Borsası başkanlığına tekrar seçilen sayın Ramazan Özcan başkanımıza Yönetim Kuruluyla beraber hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk.

        Başarılar tesadüf değildir. Bunun en iyi örneğini Sayın Ramazan Özcan Ticaret Borsası seçimlerinde birlik beraberlik içinde güzel bir seçim ile güven tazeledi. Aldığı oy oranı Sayın Başkanın görevi süresince üyelerine ve Malatya’ya ne kadar hizmet ettiğinin göstergesidir. Başarılı çalışmalarından dolayı Üyelerin büyük teveccühüyle seçimlerde yeniden güven tazeledi.

        Buda gösteriyor ki Başarıların karşılığını seçimlerde üyelerin teveccühüyle mükâfatını aldı. Sayın Başkan daima Birleştirici, Yapıcı ve Kucaklayıcı oldu. Malatya’ya katma değer katacak bir çok örnek projeyi Malatya’ya kazandırdı. Bunlardan biri Lisanslı Depoculuk ve akabinde TMO’nun kayısı alımıdır. Bugün Kayısı üreticilerimiz, çiftçilerimiz artık hak ettiği parasını kazanabiliyor. Bu Başarı Sayın Ramazan Özcan ve Yönetim Kurulunun başarısıdır.

       Yeni dönemde de Malatya Ticaret Borsasının daha güzel hizmetler yapacağından eminiz. Sayın Ramazan Özcan Başkanımızı ve Yönetim Kurulunu tebrik ediyoruz. Rabbim hayırlı hizmetler nasip eylesin inşallah.”

         Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Malatya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Özcan ise” Malatya’mızın önemli Sivil Toplum Kuruluşlarımızdan Akçadağ Dayanışma Derneği Genel Merkezini Borsamızda misafir ettik. Kendilerine Şahsım ve Yönetim Kurulum adına nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum.

       Güzel bir seçim geçirdik. Üyelerimizin büyük katılımıyla ve teveccühüyle yeniden bizleri bu göreve layık gördüler. Tüm üyelerimize teşekkür ediyorum. Biz büyük bir aileyiz. Görevimizin bilinci ve sorumluluğumuzun farkında olarak hizmetlerimize devam ediyoruz. Bu makamlar hizmet makamlarıdır.

        Akçadağ Dayanışma Derneği Genel Merkezi Genel Başkanı Murat Maskar ve Yönetim Kurulu Akçadağ’ın her türlü sorun ve sıkıntılarını gündeme getiriyorlar. Kendilerini tebrik ediyorum. Güzel çalışmalara imza atıyorlar. Biz Malatya Ticaret Borsası yönetimi olarak üyelerimizden aldığımız güç ile Malatya ve Türkiye ekonomisine artı katma değer katmak için çalışıyoruz. “

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN