Başkan Karakuş: ' TDP Emin Adımlarla İlerliyor'

Türkiye Değişim Partisi Malatya İl Başkanı Ali Karakuş, 1-2 Ekim tarihleri arasında Ankara'da gerçekleşen İl Başkanları toplantısı ile ilgili açıklamalarda bulundu.

PAYLAŞ
Malatya Sürmanşet - Malatya Sürmanşet

TDP İl Başkanı Ali Karakuş,”Ankara da 1-2 Ekim 2022 TDP il Başkanları Danışma ve Değerlendirme toplantısına katılım sağladık. Toplantı çok verimli oldu. Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanımız Mustafa Sarıgül  Önderliğinde gerçekleşen toplantıda Ülkemizin içine düşmüş olduğu ekonomik kriz ile alakalı çeşitli seminerler düzenlendi eğitim çalışmaları yapıldı . 

        Ülkemizin içine girmiş olduğu krizden nasıl çıkartılacağı  ile alakalı eğitim programlarında çözüm formülleri üzerinde  uzun uzun eğitimler ve konuşmalar yapıldı. İl başkanlarına yönelik yapılan bu toplantı da il başkanları için önemli olan ittifaklar hakkında görüşmeler yapıldı. Genel Başkanımız Mustafa Sarıgül ve teşkilat Başkanımız Teoman Mutlu ittifak görüşmelerinin devam ettiğini fakat  şuan için herhangi bir ittifakla anlaşma sağlanmadığını, Ülkemizin iki ittifaka mahkum olmadığını bununla ilgili çalışmaların devam ettiğini Ülkemizin menfaatine en uygun ittifakla  yola devam edeceğimizden kimsenin şüphesinin olmamasını bizim kişisel hırslarımızdan çok memleket gibi bir sevdamızın olduğunu vurgulayan Sayın Genel Başkanımız  Mustafa Sarıgül, yerel çalışmalarda memleket meselelerine eğilmemiz gerektiğini birilerinin açığını yakalamanın değil sorun ve sıkıntılarımızın nasıl çözümlenmesi gerektiği hususunda çalışmalar yapmamızı  istedi. 

       Bizim birilerine rant kapısı açmayacağımızı milletimizin sorun ve sıkıntıları çözümlemek için çalışmalar yapmamızı halkın vatandaşın kendisini yalnız hissedenlerin yanında olmamızı kısacası ezilenin sesi mazlumun , haklının sesi olmamızı isteyen genel başkanımız Malatyalı vatandaşlarına selamlarını iletmemi istedi. Malatyalının merak etmemesini değişimi başlattıklarını Malatya’nın kendileri için çok önemli olduğunu Yakın zamanda Malatyalı hemşerilerimle bir araya geleceğini bizim sağ, sol gibi bir ayrıştırma derdimizin olmadığını. Bizim TDP olarak halkı bütünleştirici bir siyaset  izlediğimizi. Ayrıştırmaların son bulması için haklının söz sahibi olması için elimizden gelenin en iyisini yaptığımızı yapmayada devam edeceğimizi herkesin bilmesini bu konuda siz değerli Malatyalı hemşerilerimin bizim yanımızda  duracağınıza  Malatyalı bir kardeşiniz olarak ne benim , Genel Başkanımız Sayın Mustafa Sarıgül’ün  ne de Sayın Teşkilat ve  Genel Sekreterimiz Teoman Mutlu Bey efendilerin hiçbir  şüphesi yoktur. 

       Biz Malatya’nın ferasetini, cesaretini ,dik duruşunu Sayın Özal’dan , Hamit Fendoğlu’ndan , ismet paşadan biliyoruz. Malatya nın yiğidi bitmez Seyyit Battalgazi’den Biliyoruz. Siz Değerli Basın Mensubu Arkadaşlarım aracılığıyla Malatyalı yurttaşlarıma şunu söyleyebilirim be Malatya il başkanı Ali Karakuş olarak toplantının çok verimli olduğunu Ülkenin geleceği için gecesini gündüzüne katmış olan bir ekibin TDP bayrağı altında  liderimiz Sayın Mustafa Sarıgül ün liderliğinde  ciddi çalışmalar başlattığını gördüm vede şahit oldum. Malatyalı hemşerilerimin artık rahat bir nefes almasını liderimize güvenmelerini yetki vermelerini temenni ederken hepinize saygı ve selamlarımı sunar evinizin huzurlu bereketli olması için geceli gündüzlü çalıştığımızı bilmenizi isterim. “ dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN