Başkan Güder'in Çalışmaları Takdir Topluyor

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder'in insan odaklı çalışmaları takdir toplamaya devam ediyor.

PAYLAŞ
Malatya Sürmanşet - Malatya Sürmanşet

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder'in insan odaklı çalışmaları takdir toplamaya devam ediyor.
Yaklaşık 1 yıldır daha modern, çevreye duyarlı daha Temiz ve tarihiyle iç içe yaşanabilir bir Battalgazi inşa etmek için ekibiyle gece gündüz sahada olan Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder Battalgazi halkının gönlünü kazanmış vaziyette.
Kıt imkanlarla gerçekleştirdiği akılcı yatırımlarla bölgede ön plana çıkan ve halkın 1 kuruşunun dahi hesabını soran anlayışla şeffaf belediyeciliğin zirve ismi olan Battalgazi Belediyesi Geleceğe Osman Güder ve A takımı sayesinde emin adımlarla hizmet yolunda ilerlemeye devam ediyor.
Tarihiyle iç içe Geleceğiyle birlikte çalışmalarını eksiksiz devam ettiren Battalgazi Belediyesi Medeniyetin Beşiği olan Battalgazi ye yaraşır şekilde hizmetlerini en üst seviyede halkıyla istişare içerisinde gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyor.
Kışın Karla Mücadelede verdiği başarılı çalışmalar, Yazın çevreye verdiği yeşil alanların çokluğu temiz çevre ile çevreci dostu Battalgazi Belediyesi Başkan Osman Güder in personele 250 lira ek ücret vermesi Personeller arasında büyük memnuniyetle karşılanırken Korona Virüs mücadelesinde her gün cadde ve sokakların deterjanlı sularla yıkanması ise halkın memnuniyetini artırırken Başkan Güder e güven üst seviyelerde.

Haber Merkezi

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN