Başakşehir Tiyatro Akademisi depremzede çocuklar için sahne aldı

Başakşehir Belediyesi'ne bağlı Başakşehir Tiyatro Akademisi, depremzede çocukların yüzlerini güldürmek için 'Küçük Kara Balık' oyununu sahneledi. Küçük Kara Balık ve arkadaşı Sümüklü Böcek'in maceraları çocukların yüzlerini güldürdü.

PAYLAŞ
Malatya Sürmanşet - Malatya Sürmanşet

Başakşehir Belediyesi’ne bağlı Başakşehir Tiyatro Akademisi, depremzede çocukların yüzlerini güldürmek için “Küçük Kara Balık” oyununu sahneledi. Küçük Kara Balık ve arkadaşı Sümüklü Böcek’in maceraları çocukların yüzlerini güldürdü.

Başakşehir Belediyesi, depremin yaralarını sarmak için sahada çalışmaların yanı sıra çeşitli etkinlikler düzenliyor. Başakşehir Tiyatro Akademisi oyuncuları, depremzede çocukların yüzlerini güldürmek için “Küçük Kara Balık” adlı tiyatro oyununu sahneye taşıdı. Yeşilyurt’taki Çadırkent Etkinlik Alanı’nda sahnelenen tek perdelik oyunda çocuklar doyasıya eğlendi.

İki arkadaşın macera dolu yolculuğu

Genel sanat yönetmenliğini İlknur Demir’in yaptığı oyunda, annesi ile küçük bir derede yaşayan Küçük Kara Balık, dünyada neler olup bittiğini ve başka canlıların varlığını araştırır. Sürekli sorular sorduğu bilgili arkadaşı Sümüklü Böcek’in de desteğiyle yeni dünyalara doğru bir yolculuğa çıkar. Bu yolculukta iki arkadaşa rengarenk balıklar, kurbağalar, yengeçler ve su kuşları eşlik eder.

İhlas Haber Ajansı

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN