Malatya

Malatya Haberleri

Başkan Geçit’ten 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik Ve Spor Bayramı Kutlama Mesajı;

Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof.Dr.İlhan Geçit, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla yayımladığı kutlama mesajında, 19 Mayıs’ta yakılan bağımsızlık ve istiklal ateşinin asla sönmeyeceğini ifade etti.

Başkan Geçit, Yaka Mahallesindeki İmar Yolu Açma Çalışmalarını İnceledi

Yaka ile Dilek mahallesini birbirini bağlayacak imar yolunda başlatılan yol açma ve genişletme çalışmalarını yerinde inceleyen Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof.Dr.İlhan Geçit, kırsal bölgelerdeki yol ağını birbirini bağlayarak ulaşım ağını akıcı ve kolay hale getirecek çalışmalara imza atacaklarını söyledi.

Başkan Taşkın ilçedeki parkları ve yeşil alanları mercek altına aldı

Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, ilçedeki park alanlarını gezerek incelemelerde bulundu. Yapılması gerekenleri yerinde tespit eden Başkan Taşkın, “Battalgazi’mize yeşil alan kazandırmaya devam edeceğiz” dedi.

Sıfır Atık Ve Çevre Bilinci Eğitimleri Devam Ediyor

Yeşilyurt Belediyesi İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü, doğal kaynakların verimli kullanılması ve atık miktarının azaltılmasının önemini öğrencilere anlatıp, bilinçli ve duyarlı bir şekilde geleceğe hazırlanmalarına destek vermek amacıyla başlattığı “Sıfır Atık ve Çevre Bilinci’ Eğitimlerine aralıksız devam ediyor.

Başkan Taşkın: Uğraştıran değil, ulaştıran bir anlayışı benimsiyoruz

Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, Uluköy Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya gelerek Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen stabilize serimi ve yol bakım çalışmalarını yerinde inceledi.

Münazaralar Geleceğe Dönük Bir Medeniyet Projesidir

Yeşilyurt Belediyesinin Destekleriyle Düzenlenen 3.Geleneksel Liseler Arası Münazara Yarışması Sona Erdi

Modern Yaşam Alanları Oluşturuluyor

6 Şubat depremleri sonrasında Malatya’nın Yeşilyurt ilçesi İkizce Mahallesi’nde başlanan konutlarda çalışmalar büyük bir hızla devam ediyor.

Malatya'da kadınlar Gazze'deki mazlum anneler için yürüdü

Malatya'da, İsrail saldırılarında hayatını kaybeden Gazzeli anneler için gerçekleştirilen yürüyüş düzenlendi.

Malatya Büyükşehir Belediyesinden Sosyal Belediyecilik Örneği

Sosyal belediyecilik anlayışı ile hareket eden Malatya Büyükşehir Belediyesi, örnek olmaya devam ediyor.

Başkan Taşkın, TOKİ çalışmalarını yerinde inceledi

Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, Orduzu Gelinciktepe’de deprem konutları inşaat alanında devam edilen çalışmaları ve konutları yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.

Başkan Taşkın: Yıldıztepe’yi Vatandaşlarımıza Açacağız

Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, Yıldıztepe’de radyo ve karasal yayın verici istasyonlarının olduğu alanda incelemelerde bulundu.

Başkan Sami Er Yol Çalışmalarını Yerinde İnceledi.

Malatya Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların konforlu ve güvenli seyahat edebilmeleri adına merkezde ve kırsalda yol açma, onarım, yenileme ve genişletme çalışmalarını sürdürüyor.

Trafik Haftası Çeşitli Etkinliklerle Kutlanıyor

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, Karayolu Trafik Haftası dolayısıyla Malatya Kültür ve Kongre Merkezinde düzenlenen programa katıldı. Burada önemli açıklamalarda bulunan Başkan Er, trafik kurallarına uymanın öneminden bahsetti.

Doğanşehir Kaymakamı Kılıç, inşası devam eden hükümet konağını inceledi

Malatya'da, Doğanşehir Kaymakamı Mehmet Kılıç, ilçede yapımı devam eden hükümet konağı inşaatını inceledi.

Başkan Er: Malatya’mızı Eski Günlerinden Daha Güzel Günlere Getireceğiz

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Başkan Er, ziyareti esnasında karşılaştığı vatandaşların talep, istek ve ihtiyaçlarını bizzat dinliyor.

Atlı Spor Dalları Federasyon Başkanı Bekiroğlu, Malatya’ya Ziyareti 

Türkiye Geleneksel Atlı Spor Dalları Federasyon Başkanı Zübeyir Bekiroğlu Ve Atlı Cirit As Başkanı Bahri Önal, Malatya’yı Ziyaret Etti.

Doğanşehir'de mezarlıkta bakım ve ağaçlandırma çalışması yapıldı

Doğanşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, sosyal sorumluluk projesi kapsamında mezarlık bakım ve ağaçlandırma çalışması yaptı.

Çocuklar Gülsün Diye Derneği öncülüğünde yaptırılan anaokulu açıldı

Çocuklar Gülsün Diye Derneği öncülüğünde Malatya'nın Yazıhan ilçesinde yaptırılan anaokulu törenle açıldı.

Vahap Küçük Hayır Çarşısı Hizmete Devam Ediyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı bünyesinde faaliyet gösteren Vahap Küçük Hayır Çarşısı vatandaşlara hizmet etmeye devam ediyor.

Toplam 6565 haber.